сряда, януари 27, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE NXT "Поглъщане: Тампа Бей" и 2020 г. Залата на славата на...

WWE NXT "Поглъщане: Тампа Бей" и 2020 г. Залата на славата на WWE, официално отменена

57

Както бе отбелязано по-рано на тази връзка, WWE ни потвърди тази вечер, че събитията WrestleMania 36 и седмицата WrestleMania Week в района на Тампа Бей, Флорида са отменени поради пандемията на коронавирус. WrestleMania 36 все още ще се излъчва на 5 април в 19:00 ET чрез мрежата на WWE и плащане за оглед, но ще се излъчва от WWE Performance Center в Орландо, без тълпа.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

В актуализация WWE също потвърди, че събитието на WWE NXT „Поглъщане: Тампа Бей“ и церемонията за въвеждане на Залата на славата на WWE 2020 няма да се състои по първоначалния график. Въпреки че тези две събития няма да се излъчват от Амали Арена в Тампа, вероятно те ще завършат излъчване от центъра за изпълнение на WWE в Орландо, но това не е потвърдено от това писане.

Free Instagram Followers

По-долу е изявлението на WWE за церемонията по поемане и залата на славата:

„Церемонията в Залата на славата на WWE и NXT TakeOver няма да се състои по предварително планирания. Ще споделим допълнителни подробности, когато станат достъпни.“

Следете актуализации за WrestleMania 36 Week и как епидемията от COVID-19 се отразява върху нея. Можете да кликнете тук за по-ранното съобщение WWE, изпратено ни на WrestleMania 36.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.