четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE NXT Report – Triple H and Tom Phillips домакин от центъра...

WWE NXT Report – Triple H and Tom Phillips домакин от центъра за изпълнение на WWE

60

Добре дошли в нашата WrestlingINC.com Live WWE NXT Party Party. Тази вечер шоуто идва от WWE Performance Center в Орландо, Флорида.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

– Тази вечер епизодът WWE NXT се отваря в мрежата на САЩ с видео пакет от акценти от епизода от миналата седмица.

Free Instagram Followers

– Ние живеем от WWE Performance Center в Орландо, Флорида. Тази вечер няма тълпа, поради пандемията на коронавирус. Triple H и Том Филипс ни посрещат. Изпращат ни във видео пакет за първоначалната вражда на Tommaso Ciampa срещу Johnny Gargano. Във видеото са представени нови интервюта и с двамата Superstars.

Връщане от търговска пауза в 20:13 ET и продължителният видео пакет за Gargano и Ciampa продължава. Направихме бърза промоция за Charlotte Flair срещу NXT жени шампионка Rhea Ripley и се връщаме към комерсиалните около 8:19.

Правим още една комерсиална почивка след излъчването на видео от Ciampa срещу Gargano за още 10 минути. Назад от още една почивка и виждаме акценти от техния мач „Last Man Standing“ за NXT Title в „Takeover: Brooklyn IV“ през август 2018 г. Ciampa говори още малко, преди да се върнем към комерсиалния.

Назад от почивката и видеопакетът продължава в 8:45, гледайки на Ciampa, който се отказва от NXT Title заради нараняване на врата си. Гаргано коментира контузията на Чиампа и виждаме акценти от победата на Гаргано с актуалния шампион по NXT Адам Коул за вакантната титла в мач от 2 от 3 падения в „Поглъщане: Ню Йорк“ през 2019 г. Те показват още нови коментари от Чиампа и Гаргано. Ciampa говори за това кой ще носи титлата сега, Cole, но ние правим още една търговска почивка с около 6 минути до върха на часа.

– Върнете се от почивката и чуваме от Triple H и Том Филипс отново да стартират на втория час. Те говорят повече за Томазо Чиампа и Джони Гаргано и ни водят до акценти от успешната защита на Адам Коул за NXT Title над Ciampa в „Поглъщане: Портланд“ по-рано тази година, която видя, че Гаргано се намесва да струва на Ciampa мача. Те показват още нови коментари от бившите партньори на „Направи си сам“, като говорят за мястото, в което е враждата им в момента, след неотдавнашната им свада в целия Център за изпълнение на WWE.

Чиампа казва, че в крайна сметка пътищата им отново ще се пресекат и този път може би просто да се бият завинаги. Връщаме се към Том и Трипъл Х. Triple H вярва, че все още не сме виждали нищо и доколкото Ciampa и Gargano отиват, това далеч не е приключило. Том ни изпраща обратно към комерсиална и кратка промоция за Шайна Базлер срещу шампионката на RAW за жени Беки Линч на WrestleMania 36.

– Върнете се от почивката и виждаме Triple H и Tom да обсъждат Finn Balor. Triple H говори за това как Balor наскоро се завърна в NXT с различна искра. Той казва, че това е Принцът, който се надявал, че винаги ще влезе в NXT. Том ни води към видео пакет на Balor, включващ акценти от оригиналния му старт на марката. Видеото реже нови коментари от Balor. Той говори за това как принц Девит е бил най-добрият кечист в света през 2014 г., а след това WWE го подписва и е роден Фин Балор. Той говори за доказване, че е бил най-добрият борец в света всяка вечер, с победи над момчета като Шинсуке Накамура, Кевин Оуенс и Самоа Джо. Балор продължава с продължителното си царуване на NXT Title. Връщаме се в друга реклама в 9:15.

Назад от почивката и Balor говори за това как е бил привлечен в RAW от NXT. Той също поглежда назад към победата си SummerSlam през същата година, за да стане първият в света WWE Universal шампион като The Demon. Спомня си как се нарани през онази нощ. Той казва, че доказа тази нощ, че е най-добрият борец в света. Девет месеца по-късно той се върна на 100%. Нещата се бяха променили, атмосферата се промени. Балор казва, че е бил поставен на ринга с момчета като Джиндър Махал, Барон Корбин и Боби Лашли и са имали най-добрите мачове от кариерата си. Той казва, че сте добре дошли. Той припомня загубата от Royal Rumble 2019 от тогавашния универсален шампион Брок Леснар.

Балор казва, че Леснар му показал какво е пропуснал – чувството, което изпитвал към Джо, Оуенс, чувството, което имал в NXT. Балор казва, че Леснар го бие тази нощ, но той също спаси живота му, защото върна страстта към Балор и го накара да осъзнае какво му липсва и от какво има нужда. Трябваше да се бори, трябваше да се бори в NXT, единственото място, което знаеше, че може да получи това чувство. Балор казва, че е пристрастен към чувството, пристрастен към адреналина, към болката. Той казва, че 3-те години далеч от NXT са били груби. Да, той се бореше всяка вечер и имаше тениски, екшън фигури, фенове, плакати, автографни подписи и други, но той просто иска да бъде на ринга и просто иска да докаже на всички, че е най-добрият борец в свят, а мястото за това е NXT. Направихме право на още една търговска почивка.

Назад от почивката и Балор говори за това как му е омръзнало да угоди на всички. Балор продължава и казва, че е на 38 години и няма да се занимава с това много повече. Той няма да губи още 3 години в WWE, правейки нещо, в което не вярва. Връщането в NXT е най-доброто за него. Това е повече от връщане към NXT, връщане към себе си, връщане към принца, към това, което той смяташе за правилно, към това, че е най-добрият борец в света. Той казва, че това не е нищо лично за Джони Гаргано, всичко е било за него. Преминаваме към акцентите от неотдавнашната победа на Балор над Гаргано на събитието „Поглъщане: Портланд“. Балор казва, че 2018 г. Фин Балор е мъртъв, много отдавна. Той е принцът, най-добрият борец в света. Той казва, че това са несигурни времена и не сме сигурни какво ще се случи, но едното е сигурно – той ще застане на ринга с NXT UK Champion WALTER и ще получи това, което иска. Balor продължава и казва, че има много други суперзвезди NXT, които са пристрастени към същото нещо, към което е пристрастен. Балор им казва да го донесат, ако искат да танцуват, защото Принцът е тук.

– Връщаме се към Triple H и Том Филипс. Triple H казва, че Фин Балор даде да се разбере – ако дойдете на The Prince, по-добре не пропускайте. Обратно към търговски.

– Назад от почивката и Том включва Charlotte Flair срещу NXT жените шампион Rhea Ripley в WrestleMania 36. Той пита Triple H какво означава за него, да има заглавие NXT, защитавано за първи път в WrestleMania. Triple H казва, че е невероятно. Той говори за това как марката NXT се е прехвърлила там, където победителят от Royal Rumble е избрал заглавие, на което да предизвика предизвикателство в WrestleMania. Той казва, че това е смело твърдение. Той също така похвали шампионката на NXT при жените Рея Рипли. Том ни изпраща на видео пакет за еволюцията на „Кошмарът“, който също разглежда нейната вражда с Флеър. Обратно към търговски.

Назад от почивката и виждаме нови кадри от интервюто от Рипли. Тя обсъжда победата си за титлата на NXT за жени, наричайки това чудесен начин да приключи 2019. Тя казва, че хората не искат да виждат отново Flair срещу RAW женската шампионка Беки Линч, и не иска да вижда Flair срещу SmackDown женски шампион Bayley защото те също са виждали това, но не са виждали Флер срещу Рипли за титлата за жени на NXT . Рипли продължава да говори за Флер и казва, че са двама различни хора. Рипли казва, че мястото за WrestleMania може да се е променило, но резултатът няма да е. Рипли казва, че ще привърже Флаър и ще излезе от WrestleMania по същия начин, по който е ходила.

– Връщаме се към Том и Трипъл Х. Triple H казва, че тази година WrestleMania ще бъде уникална, ще е като нищо, което сме виждали, доверете му се. Той казва, че знае какво ни идва и WrestleMania ще бъде тази, която да запомним тази година. Том и Triple H обгръщат излъчването, тъй като NXT от Performance Center излиза в ефир.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.