понеделник, януари 25, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE NXT се съобщава, че се връща към университета с пълен плавателен...

WWE NXT се съобщава, че се връща към университета с пълен плавателен курс, бележка за Post-WrestleMania 36 допира

74

Както беше отбелязано, тази седмица епизодът на WWE NXT за USA Network трябваше да бъде записан в неделя поради промени в графика, свързани с пандемията на коронавирус.

В неделя NXT подслушванията се проведоха в NXT Arena (Full Sail Live) в университета Full Sail, според Дейв Мелцер от Радио за борба с наблюдения. Беше отбелязано, че този седмичен епизод на NXT ще бъде по-скоро ориентирано към борба шоу, отколкото епизода от миналата седмица, който включва нови сегменти от интервюто с шампионката на жените NXT Rhea Ripley, Finn Balor, Tommaso Ciampa и Johnny Gargano.

Много интересно е, че WWE беше позволено да снима в Full Sail този уикенд, тъй като училището обяви още на 13 март, че прекратява всички класове и лаборатории за ученици и преустановява груповите събития в кампуса до края на април, поради COVID- 19 огнище. Тази забрана за събития е причината „модифициран формат“ издание на NXT да се проведе в WWE Performance Center миналата седмица.

Free Instagram Followers

WWE обяви, че WrestleMania 36 ще излъчи от „множество места“ в събота, 4 април и неделя, 5 април, без тълпи. Ще бъде интересно да се види дали Full Sail е едно от тези места.

В свързана бележка бе съобщено по радио Wrestling Observer, че ще мине известно време, преди WWE да върне борците за още тапинг след тази седмица. Съобщава се, че WWE записва две седмици на SmackDown и 205 Live в петък, след това записва NXT в неделя и ще се съсредоточи върху записването на RAW на стойност седмици днес и утре. Съобщеният план е след това да се заснеме WrestleMania 36 в сряда и четвъртък на тази седмица. След като WWE не планира да върне борците за известно време след подслушването на тази седмица, това показва, че няма да записват телевизионните предавания за седмицата след епизодите след WrestleMania за известно време. Това биха били телевизионните епизоди за седмицата на 13 април.

С любезност на фен на Twitter, по-долу са кадри на камионите за производство на WWE, паркирани на Full Sail този уикенд:

Следете за повече актуализации в тази седмица на WWE телевизионните подслушвания.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.