сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE NXT Star Knocks Johnny Gargano & Tommaso Ciampa, WWE – Netflix...

WWE NXT Star Knocks Johnny Gargano & Tommaso Ciampa, WWE – Netflix Note, Shane Thorne & Brendan Vink

69

– Въпреки две загуби през същата седмица, суперзвездите на WWE NXT Брендан Винк и Шейн Торн продължиха впечатляващата си работа в ринга в снощния епизод на NXT, тъй като загубиха от Дани Бърч и Оней Лоркан. Vink и Thorne направиха своите RAW дебюти по-рано тази седмица с загуба без заглавие на RAW Tag Team Champions The Street Profits.

Изглежда, че служителите на WWE са високо на австралийските суперзвезди, но те все още са членове на списъка на NXT към това писане и не са били повиквани до RAW. По-горе е видео от снощния мач.

– Говорейки за суперзвезди от NXT от Австралия, Бронсън Рийд отиде в Twitter снощи, за да нокаутира Томазо Чиампа и Джони Гаргано за техния затварящ сег-ринг сегмент с Triple H. Той сравнява сегмента с президент на UFC Дейна Уайт, който наблюдаваше претеглянето с бойци с леко тегло.

Free Instagram Followers

Рийд туитваше видео от сегмента и написа: „Това е като когато @danawhite прави претегляне с перушините. Сладко. #WWENXT #BIGBRONSONENERGY“

Както бе отбелязано, Triple H обяви снощи, че Ciampa срещу Gargano ще се проведе в празна сграда по време на епизода от 8 април NXT . Можете да кликнете тук, за да видите как Killer Kross е участвал в снощния сегмент. По-долу е пълен туит от Рийд:

– Както се вижда от новия туитър по-долу, WWE обяви, че първият официален трейлър за The Main Event ще излезе в петък.

The Main Event е първият филм, издаден от Netflix и WWE Studios. Филмът с екшън на живо, за деца и тийнейджъри, ще премие премиерно в Netflix в петък, 10 април. Историята следва 10-годишно момче, което е тормозено, но мечтае да порасне да стане WWE Superstar. Той ще изживее мечтата си, когато открие тайна супер зърнена закуска (или магическа маска луча, в зависимост от освободения синопсис), превръщайки го в The Spaghetti Kid. Филмът се отличава изяви от Кофи Кингстън, Sheamus, The Миз, NXT шампион на Северна Америка Кийт Лий, Bray Wyatt, Мауро Ranallo, WWE Залата на славата Бет Финикс, Otis, Babatunde Aiyegbusi и др. В един момент се носеше слух и за Джон Симео. Останалата част от актьорския състав включва Сет Кар, Кен Марино, Тичина Арнолд и Адам Пали. Части от филма са заснети в NXT Arena на Full Sail University и в WWE Performance Center.

По-долу е нов промоционален кадър за филма:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.