четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE NXT Star получава отвлечени (видео), как феновете стигнаха до WWE PC...

WWE NXT Star получава отвлечени (видео), как феновете стигнаха до WWE PC снощи, NXT Dark Match, HHH

54

– Нов мистериозен сюжет за мъже започна в снощния епизод на WWE NXT, тъй като Раул Мендоса беше отвлечен от двама мъже, носещи луча маски. Мендоса, който загуби от Кушида по-рано през нощта, беше извън центъра за експлоатация на WWE след мача, когато SUV дойде с ускорение. Двама маскирани мъже скочиха от камиона и хвърлиха Мендоса, след което те изскочиха.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Има спекулации, че един от маскираните мъже е Хорхе Боли, бившият крал Куерно и Ел Хиджо дел Фантасма. Боли подписа с WWE миналата година и направи своя дебют в ринга още през февруари, като си партнира с Мендоса, за да победи Сам Стокер и Люис Хоули на събитие на живо в NXT .

Free Instagram Followers

По-горе е видео от снощното отвличане.

– WWE проведе два мрачни мача, преди снощният NXT епизод да се удари в ефира на USA Network от WWE Performance Center за първи път.

Каси Катандзаро и Кайдън Картър се обединиха в първия мач, за да победят Сантана Гарет и Алия. Вторият мач видя Исая „Swerve“ Скот побеждава Остин Теория в сингъл екшън.

Снощният епизод на NXT от Центъра за изпълнение на WWE също беше Нощ на оценката на феновете за присъстващите фенове. Фенове взеха автобуси на всеки 10 минути, започващи в 18:00 ET, от университета в Full Sail до центъра за изпълнение на WWE за специалния епизод. Както се вижда от снимките на почитателите по-долу, NXT Superstars Shotzi Blackheart и Joaquin Wilde прекараха известно време с фенове в автобуса.

Феновете бяха пуснати в зоната на ринга в центъра за изпълнение в 18:30 ч. ET, един час преди началото на тъмните мачове. След това Triple H излезе и отряза промоционална реклама и посрещна всички в дома им. Имаше и зона, където някои от талантите на NXT наблюдаваха шоуто от тълпата.

Можете да видите няколко свързани туитове на фен от специалния епизод на снощи по-долу. Както бе отбелязано, NXT превключи заведенията само за една седмица, защото Full Sail University се нуждаеше от съоръженията на Full Sail Live ( NXT Arena) за училищно събитие без WWE, което беше свързано с ежегодните празници на Full Sail Hall of Fametivities. Шоуто ще се върне в NXT Arena следващата сряда.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.