WWE NXT Takeover: Чикаго (20.05.17) – Резултати

442

Резултатите са от шоуто NXT Takeover: Чикаго, проведено на 20 май 2017 г. в Allstate Arena в Чикаго, Илиной.

 • Родерик Стронг побеждава Ерик Йънг чрез туш.
  Стронг се появява изненадващо в началото на мача, нападайки Александър Уълф и Килиън Дейн в гръб. Партньорите на Йънг от Sanity се намесват многократно, но в повратен момент от мача Стронг поваля опонента си върху тях от горното въже, изваждайки цялата групировка от строя. Без подкрепата на Уълф и Дейн, Йънг е туширан от Стронг.

 • Мач за Британската титла: Пийт Дън побеждава Тайлър Бейт (c) чрез туш. – НОВ ШАМПИОН
  Впечатляващ мач, в който Дън и Бейт показват съвършеното си владеене на разнообразни стилове на кеч. Решаващият момент идва когато Бейт излита от ринга, но Дън се отмества и шампионът се разбива в пода по лице. След това Дън довършва Бейт с Горчивия край и го тушира, с което печели Британската титла.

Free Instagram Followers
 • Троен мач за Женската титла на NXT: Аска (c) побеждава Ники Крос и Ruby Riot чрез туш.
  Ruby забожда Pele Kick на Крос, след което прави опит за туш, но Аска се появява внезапно и изритва Ruby в главата, след което тушира двете си противнички едновременно.

 • Мач за Титлата на NXT: Боби Рууд (c) побеждава Хидео Итами чрез туш.
  Рууд отслабва Итами като фокусира атаката си върху коляното му. Итами се повдига след Великолепно DDT и успява да направи GTS с раненото си коляно, но Рууд се измъква от ринга преди да бъде туширан. В края на мача Рууд тушира Итами след две последователни Великолепни DDT-та.

 • Мач със стълби за Отборните титли на NXT: Авторите на болката (c) побеждават #DIY (Джони Гаргано и Томасо Чампа).
  Въпреки случката от хаус шоуто предната вечер, Чампа не изглежда ранен и участва в няколко опасни момента в мача. Пол Елъринг се намесва на страната на Авторите, за което изяжда Суперритник. Когато Гаргано и Чампа отново се изкачват към поясите, шампионите ритат стълбата под тях и ги кара да увиснат от куката. Следва Супер Колайдер за претендентите, който позволява на Авторите да се изкачат по стълбата едновременно и да си запазят титлите. След мача Чампа напада партньора си и го пребива в началото на рампата. Големите щети са нанесени, когато Чампа качва Гаргано на коментаторската маса и го тръшва върху друга маса, разположена на по-ниско ниво.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.