WWE NXT Takeover: Орландо (1.04.17) – Резултати

474
Рууд vs. Накамура

Резултатите са от шоуто NXT Takeover: Орландо, проведено на 1 април 2017 г. в Amway Center в Орландо, Флорида.

No Way Jose е пребит по-рано от SAnitY, заради което е заместен в мача от Кашъс Оно.

Free Instagram Followers
 • SAnitY (Ерик Йънг, Александър Уълф, Килиън Дейн и Ники Крос) побеждават Тай Дилинджър, Родерик Стронг, Кашъс Оно и Ruby Riot чрез туш.
  Динамичен мач, на края на който Дилинджър се опитва да вдигне Дейн за Tyebreaker, но изяжда ботуш в лицето от Уълф. Дейн след това забожда Ulster Plantation върху Дилинджър и го тушира.

 • Алистър Блак побеждава Андраде „Сиен“ Алмас чрез туш.
  Блак, познат преди като холандската звезда Томи Енд, взима победа в дебютния си мач в NXT след Black Mass.

 • Троен елиминационен мач за Отборните титли на NXT: Авторите на болката (Акам и Резар) (c) побеждават Възраждането (Даш Уайлдър и Скот Доусън) и #DIY (Джони Гаргано и Томасо Чампа) чрез туш.
  Възраждането и #DIY работят заедно срещу Авторите на болката, но не успяват да елиминират шампионите дори след тръшване през маса за Резар и комбинирана хватка за предаване за Акам. Гаргано и Доусън повалят един от Авторите със Среща по средата, финишъра на #DIY, докато Чампа и Уайлдър наказват другия с Shatter Machine. Връщането на шампионите в доминираща позиция води до елиминацията на #DIY, след което остават на ринга с Възраждането. В края на мача Уайлдър и Доусън са елиминирани след Супер Колайдер.

 • Мач за Женската титла на NXT: Аска (c) побеждава Ембър Муун чрез туш.
  Ембър Муун се приготвя да скочи от горното въже за Затъмнение, но Аска бутя съдията в нея и я поваля. След това й забожда ритник в лицето и я тушира.

Бившата WWE звезда Дрю МакИнтайър (познат още като Дрю Галоуей от Impact Wrestling и WCPW) е в арената на NXT Takeover!

 • Мач за Титлата на NXT: Боби Рууд (c) побеждава Шинске Накамура чрез туш.
  Накамура успява да се повдигне след Glorious DDT, въпреки продължителните наказания в ръцете на Рууд и контузения си крак. Рууд довършва претендента с Glorious DDT от горната сглобка.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.