петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE NXT телевизия, повлияна от новите промени в пандемията на коронавирус от...

WWE NXT телевизия, повлияна от новите промени в пандемията на коронавирус от университета в пълен плаване

55

Изглежда WWE NXT TV в мрежата на САЩ ще продължи да излъчва от WWE Performance Center, поне до април.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Университетът Full Sail, който е дом на NXT Arena в Full Sail Live, обяви днес, че прекратява часовете и лабораториите за студенти и преустановява груповите събития в кампуса до края на април поради пандемията на коронавирус.

Free Instagram Followers

Както бе отбелязано, тази минала сряда епизод на NXT, излъчен от WWE Performance Center, защото Full Sail се нуждаеше от нормалното място за събитие, свързано с годишната им Седмица на Залата на славата. NXT беше настроен да се върне в кампуса тази идната сряда, но изглежда, че това ще се промени. WWE вероятно ще издаде официално съобщение скоро. Предстоящите дати на NXT TV, които бяха насрочени за Full Sail, са разпродадени от известно време.

Тази вечер SmackDown и понеделник RAW също се излъчва от центъра за изпълнение на WWE поради избухването на COVID-19. Ще ви информираме най-късно, но се спекулира, че компютърът ще продължи да бъде временният дом за RAW, SmackDown и NXT, докато огнището се съдържа. Докато епизодът на NXT в сряда имаше малка тълпа от фенове, които получиха безплатни билети, SmackDown и RAW не се излъчват с присъстващите фенове. Все още няма дума дали ще поставят ограничени билети за грабване за бъдещи NXT събития в Performance Center.

Актуализация, 16:54 ET: От PWInsider се съобщава, че предстоящите епизоди на NXT в мрежата на САЩ ще излъчат от центъра за изпълнение на WWE поради новото решение на университета Full Sail. Планът е да се върнат в Full Sail, когато успеят, което може да бъде в началото на май. PWInsider също така отбеляза, че докато WWE донесе три автобусни набора от фенове за специалния NXT епизод за тази седмица в Performance Center, няма вероятност те да направят това за предстоящите PC тапинги. NXT вероятно ще се излъчи без фенове да присъстват на компютъра, както правят тази вечер SmackDown и RAW от понеделник.

По-долу е пълното изявление, издадено днес от президента на Full Sail Гари I. Джоунс:

Актуализация: 13 март 2020 г.

Студенти с пълно плаване:

След внимателен преглед на актуалните новини относно вируса COVID-19, обикновено наричан Коронавирус, и оценка на нуждите и грижите за здравето на нашите служители, преподаватели и студенти в кампуса, решихме да спрем учебните часове и лаборатории за студентите в университета, тъй като от понеделник, 16 март, и преместете всички студенти в университетските програми към онлайн версии на курсовете си от сряда, 18 март. След това всички студенти в кампуса ще продължат да посещават онлайн през остатъка от март и през целия април. Ние разбираме, че понастоящем сте в средата на курса и вашите преподаватели работят по курс, за да отговорят на вашите образователни потребности.

В допълнение, всички групови събития в кампуса ще бъдат спрени до края на април, а в следващите дни ще получите актуална информация за абитуриентското събитие.

Въпреки че в Университета на Full Sail няма потвърдени случаи или непосредствени опасения, месечният ни образователен цикъл улеснява бързото адаптиране в полза на нашите студенти. Имайки това предвид, ще продължим да оценяваме ситуацията през следващите шест седмици и нашата искрена надежда е, че ще можем да посрещнем студентите обратно в кампуса за официални часове и лаборатории на 4 май. Въпреки това, по това време ние разбират необходимостта от отговорни действия и вземане на решения, за да се сведе до минимум разпространението на вируса в общността, и чувстваме, че този начин на действие ще бъде най-добрият за нашите студенти, служители, преподаватели и общност като цяло.

Разбираме, че може да имате въпроси или притеснения по теми като класове, курсови работи и финансова помощ, а нашите преподаватели и служители са готови да ви помогнат през това време. До вторник, 17 март, ще получите по-конкретна информация за курса, в който сте в момента и курса на следващия месец, чрез информация по имейл, а актуализациите също ще бъдат достъпни чрез Full Sail One, на всички канали за социални медии на Full Sail и тук. Благодарим ви за разбирането, тъй като всички ние работим заедно, за да ви подкрепяме и продължаваме да преследвате целите си в образованието и кариерата през цялото това време.

Ситуацията, разбира се, остава текуща и ние ще продължим да комуникираме с по-нататъшни решения.

С уважение и признателност,
Гари I. Джоунс
президент
Пълен университет на ветровете

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.