сряда, януари 20, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE NXT Визуализация за тази вечер: Няма мачове на живо ?, Втори...

WWE NXT Визуализация за тази вечер: Няма мачове на живо ?, Втори NXT епизод от центъра за изпълнение на WWE

69

Тази вечер епизодът на WWE NXT в мрежата на САЩ ще излъчва на живо от центъра за изпълнение на WWE в Орландо, поради пандемията на коронавирус.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

WWE по-рано обяви Candice LeRae срещу Mercedes Martinez в квалификацията за „Схващане на тампа Bay“ за мача за тази вечер, но с Takeover във въздуха поради анулиранията на WrestleMania 36 Week, този мач вероятно няма да се случи. WWE също обяви празник за NXT шампиона Адам Коул и титлата му царува за тази вечер, но в този уебсайт на WWE също не се споменава този сегмент. Визуализациите за LeRae срещу Martinez и празника на Cole бяха на живо до началото на тази седмица, но сега са офлайн.

Free Instagram Followers

WWE не обяви официален преглед на шоуто тази вечер, но Дейв Мелцер отбеляза в Twitter, че ще има „модифициран формат“ от видяното в RAW и SmackDown от Performance Center. Няма да има присъстваща тълпа и шоуто няма да прилича на Нощта на оценката на феновете от миналата сряда в Performance Center. Мелцер също отбеляза, че тази вечер няма да има мачове на живо и че ще има студийна обстановка с интервюта, лични профили и по-стари кадри.

Следете актуализациите за този епизод на NXT тази вечер и не забравяйте да се присъедините към нас за живо представяне в 20:00 ET.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.