вторник, януари 26, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE NXT Визуализация за тази вечер: Специално издание за WWE PC, Възможно...

WWE NXT Визуализация за тази вечер: Специално издание за WWE PC, Възможно закъснение на лентата, две съвпадения на заглавия

52

Тази вечер епизодът на WWE NXT ще бъде специално издание, излъчващо се по мрежата на САЩ от центъра за изпълнение на WWE в Орландо, Флорида.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

WWE обяви два мача за титлата за шоуто тази вечер – NXT Tag Team Champions The BroserWeights, Matt Riddle и Pete Dunne, ще защитават срещу Kyle O’Reilly и Bobby Fish на The Unisputed Era, докато Cameron Grimes ще оспори NXT North America Champion за Keith Lee за каишката. Враждата между Джони Гаргано и Томазо Чиампа ще продължи за „Поглъщане: Тампа Бей“, тъй като миналата седмица Гаргано обеща на Чиампа, че тази седмица ще го направят по пътя на Джони Гаргано в Центъра за изпълнение. Също така новата вражда между The Velveteen Dream и NXT Champion Адам Коул ще продължи.

Free Instagram Followers

Тази вечер шоуто се излъчва от Центъра за изпълнение заради Университета на Full Sail, използвайки мястото на Full Sail Live ( NXT Arena) за събитие, свързано с годишната им Седмица на Залата на славата. Наскоро Triple H заявиха, че знаят за събитието „Full Sail“ отдавна. Все още няма дума за това каква ще бъде настройката за тази вечер на шоуто в Performance Center, но ще бъде интересно да се види. WWE обяви събитието за тази вечер като „Нощ на оценката на феновете“ и пусна ограничен брой безплатни билети след епизода на 26 февруари в Full Sail, но те бяха изчезнали за по-малко от 10 секунди.

Изглежда, че тази вечер шоуто NXT от WWE Performance Center може да не излъчва на живо по мрежата на САЩ, както се случва, защото началният час е 18:30 ET. Обичайното време за стартиране на NXT TV събития в Full Sail е 7:30 ч., Което им дава време да направят двата тъмни мача. Не е потвърдено, че тази вечер шоуто ще се излъчи с леко закъснение, тъй като те биха могли да завършат запис на нещо преди редовните епизоди.

WWE се фокусира върху следните точки за тази вечер NXT шоу:

* Кийт Лий защитава първенството на Северна Америка на NXT срещу Камерън Гримс

* BroserWeights защитават заглавия NXT Tag Team срещу безспорни ERA

* Как Адам Коул ще реагира на действията на The Velveteen Dream?

* Какво е планирал Джони Гаргано за Tommaso Ciampa?

Придържайте се с нас през целия ден за актуализации в тази вечер на NXT шоуто и не забравяйте да се присъедините към нас за на живо в 20:00 ET.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.