понеделник, януари 25, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE NXT заглавие на Adam Cole е обявено за шоуто на следващата...

WWE NXT заглавие на Adam Cole е обявено за шоуто на следващата седмица

96

Следващата седмица WWE NXT епизод в мрежата на САЩ ще включва специален празник за NXT шампиона Адам Коул.

Безспорната ера ще празнува следващата седмица, тъй като лидерът на групата е на път да стане най-дълго управляващият NXT шампион за всички времена.

В момента Коул е в първото си царуване като NXT шампион. Той спечели каишката обратно на 1 юни 2019 г. от Джони Гаргано на събитието „Поглъщане: XXV“. WWE признава, че титлата му царува на 284 дни и брои. WWE признава NXT Заглавие царуването Фин Balor като 292 дни и Адриан Невил (PAC) NXT Заглавие царува като 286 дни. Коул ще премине Балор в края на следващата седмица и вероятно няма да се защити отново до събитието „Поглъщане: Тампа Бей“ в събота, 4 април по време на WrestleMania 36. Очаква се същата вечер да защитава срещу The Velveteen Dream.

Free Instagram Followers

Както беше отбелязано, следващата сряда епизодът NXT ще излъчи на живо от обичайното място, NXT Arena в университета Full Sail в Winter Park, FL. Тази седмица епизодът се излъчи от WWE Performance Center в Орландо за първи път поради събитие извън WWE, което училището беше домакин на тяхната Зала на славата Седмица на мястото на Full Sail Live. WWE по-рано обяви Mercedes Martinez срещу Candice LeRae за NXT епизода за следващата седмица, като победителят спечели четвъртото място в шест жени мач на стълбата на събитието „Takeover: Tampa Bay“.

По-долу е съобщението на WWE за празнуването на първенството на Cole NXT :

Не пропускайте честването на шампионата на NXT на Adam Cole следващата сряда на NXT

Следващата сряда Адам Коул ще стане най-дълго управляващият NXT шампион за всички времена, а безспорният лидер на ERA планира да организира парти!

Само какво Кол има в магазина за NXT Championship Celebration? Разберете следващата сряда по NXT, на живо на 8/7 C в USA Network!

Следете актуализации за NXT епизода на следващата сряда в мрежата на САЩ.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.