петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE обявява първи южноафрикански опити, Triple H Коментари

WWE обявява първи южноафрикански опити, Triple H Коментари

62

WWE обяви, че първите им опити за таланти в Южна Африка ще се проведат от сряда, 29 април до събота, 2 май в Йоханесбург.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Южна Африка е известна с това, че произвежда трудни и безкомпромисни спортисти, доказани от изключително доминиращото представяне на отбора по ръгби Springing през миналата година, за да станат световни шампиони“, казва Triple H в съобщение за пресата. „Искам да внеса същите динамични, мощни и забавни качества от най-добрите атлети на мъжете и жените в Южна Африка в WWE. Моето послание към всеки спортист и изпълнител в Южна Африка е просто: Това е вашият шанс да промените живота си. Възползвайте се от тази възможност, за да следвайте мечтата си и представяйте Южна Африка на световната сцена като WWE Superstar. “

Free Instagram Followers

Опитанията ще се проведат по време на турнето на WWE събитието на живо в Южна Африка, което ще види спирки на 29 април в Кейптаун и в четвъртък, 30 април в Дърбан, а след това две дати в Йоханесбург в петък, 1 май и събота, 2 май . Билетите за турнето са в продажба сега.

По-долу е пълното съобщение на WWE за първите в историята опити за таланти в Южна Африка:

WWE ще проведе първия в историята опит за таланти в Южна Африка

WWE днес обяви, че ще посети Южна Африка в търсене на следващото поколение WWE Superstars, като проведе първия в историята опит за таланти в Йоханесбург през май 2020 г. по време на WWE Live турне в Йоханесбург, Дърбан и Кейптаун от 29 април до 2 май. Двудневният опит ще даде възможност на атлети от мъжки и женски произход от Южна Африка да покажат своите способности с цел да бъдат избрани да започнат тренировки в най-модерния WWE Performance Center в Орландо, Флорида, САЩ

„Южна Африка е известна с това, че произвежда трудни и безкомпромисни спортисти, доказани от изключително доминиращото представяне на отбора по регби Springboks миналата година, за да станат световни шампиони“, заяви Пол „Triple H“ Levesque, изпълнителен вицепрезидент на WWE, Global Talent Strategy & Development. „Искам да внеса същите динамични, мощни и забавни качества от най-добрите атлети на мъжете и жените в Южна Африка в WWE. Моето послание към всеки спортист и изпълнител в Южна Африка е просто: Това е вашият шанс да промените живота си. Възползвайте се от тази възможност, за да следвайте мечтата си и представяйте Южна Африка на световната сцена като WWE Superstar. “

Официалният уебсайт за набиране на WWE на www.wweperformancecenter.com е отворен за кандидатстване. Персонализиран за спортисти, които се интересуват от кариера в спортно-развлекателния уебсайт, уебсайтът съдържа информация за процеса на набиране на WWE и предоставя подробен поглед върху ежедневния живот на членовете на списъка на WWE Performance Center.

Онлайн центърът включва инструкции стъпка по стъпка как да кандидатствате за опит, както и достъп до официалния формуляр за кандидатстване, преглед на многото ресурси, достъпни за новобранците на WWE Performance Center, от професионално развитие и услуги за жизнени умения, за обучение на място и медицински грижи на място, снимки на целия списък на Performance Center, биографии на водещия треньорски екип на WWE PC, отзиви от Raw и SmackDown Superstars и видеоклипове от минали опити, както тези, които се провеждат в Performance Center и в международен план.

Опитът в Южна Африка е най-новият пример за глобалните усилия за набиране на таланти на WWE. През последните години WWE разгледа ръгбисти и футболисти от Европа, спортисти кабади и кусти от Индия, както и бойни артисти и боксьори от Китай. WWE проведе подобни опити в Лондон, Дубай, Токио, Джеда, Кьолн, Сантяго и Мумбай.

Феновете на WWE могат да видят любимите си WWE Superstars в WWE LIVE в сряда, 29 април, в Grand Arena Grandwest в Кейптаун; Четвъртък, 30 април, на стадион „Моисей Мабида“ в Дърбан и петък, 1 май, и събота, 2 май, в Ticketpro Dome в Йоханесбург. Билетите за WWE Live South Africa са налични сега чрез www.computicket.com.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.