петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE официално обявява RAW от центъра за изпълнение без публична публика

WWE официално обявява RAW от центъра за изпълнение без публична публика

72

WWE потвърди, че RAW в понеделник ще се излъчи от центъра за изпълнение на WWE в Орландо, Флорида поради пандемията на коронавирус.

По-рано днес беше съобщено чрез PWInsider, че е взето решение за преместване на RAW в понеделник след спекулации за възможна промяна. WWE потвърди промяната едва сега в Twitter и, както правят с тази вечер SmackDown на FOX, няма да има редовна тълпа и просто „основен персонал“, който присъства на шоуто.

„Понеделник суровите суровини протичат без жива публика“, се казва в съобщението. „Тази понеделник вечер, Raw ще излъчи на живо както е редовно планирано и ще излезе от учебното заведение на WWE в Орландо, Флорида, като присъства само основен персонал. Събитието първоначално беше планирано в Питсбърг, Пенсилвания.“

Free Instagram Followers

Натовареното в понеделник издание на RAW „3:16 ден“ беше планирано за PPG Paints Arena в Питсбърг, Пенсилвания, но се очакваше шоуто да бъде преместено заради избухването на COVID-19.

Освен специалната поява на WWE Hall of Famer Стив Остин за популяризиране на събитията от „3:16 ден“, червеният епизод на червената марка в понеделник в мрежата на САЩ също има подписан договор за WrestleMania 36 между AJ Styles и The Undertaker, плюс изява от WWE Hall of Famer Edge.

Тъй като пандемията на коронавирус продължава в САЩ, се смята, че WWE Performance Center и вероятно телевизионните студия на WWE ще се превърнат в новия временен дом за WWE NXT, RAW и SmackDown, но това не е потвърдено от настоящото писане. Знаем, че NXT ще излезе от центъра за ефективност през април поради ново решение за пандемия на коронавирус от университета Full Sail.

Следете за официалните актуализации на телевизионните източници на WWE, които са повлияни от избухването на COVID-19. По-долу е публикувано пълното съобщение в Twitter:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.