неделя, януари 17, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE Официално премества Mojo Rawley в SmackDown

WWE Официално премества Mojo Rawley в SmackDown

71

WWE официално премести Mojo Rawley в списъка на SmackDown.

Роули беше член на списъка на RAW до появата му по време на петъчния SmackDown на FOX с добрия приятел Роб Гронковски, който наскоро подписа с WWE да се бори и ще бъде домакин на WrestleMania 36 следващия месец.

Изглежда Mojo ще работи с Gronk по синята марка, която се движи напред. Вярва се, че Gronk ще избори първия си мач в WWE SummerSlam през август, но все още няма дума дали Mojo ще бъде част от сюжета, който води до този мач.

Free Instagram Followers

Гронк и Моджо се обединиха с Елиас, за да изведат крал барон Корбин в петъчния SmackDown. Тогава Gronk обяви Elias срещу Corbin за WrestleMania 36, но мачът не е потвърден от WWE от това писане.

Както се вижда по-долу, Моджо туитира върху спора с Корбин и пише: „В тези трудни времена е изключително важно да се санира редовно и постоянно да изнасяте боклука! @WWE #Smackdown @RobGronkowski“

Той също така коментира получаването на Майкъл Коул „свръхподготвен“ и написа: „Моето ново любимо забавление: получаване на @MichaelCole hyped. Той също го обича. Можете да кажете. @Wwe #smackdown @WWEonFOX @WWEUniverse“

Следете актуализации за Mojo и Gronk на синята марка. Отгоре е видео след пост шоу от SmackDown в петък, а отдолу е видео от техния сегмент в шоуто.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.