WWE отказа молбата на Sheamus да му върне старата музика

94
sheamus
sheamus

Наскоро Шеймус се завърна в програмирането на WWE и той даде да се разбере, че е готов да даде всичко, което има сега, когато се върна.

Бившият шампион на WWE използва същата музика за вход от 2015 г., но по време на изявата си на The Bump разкри, че иска да върне старата си тема на входа.

„Всъщност исках да си върна оригиналната музика. Настоях за това. Аз настоявах за това и ми беше отказано. Исках го. "Това е срамно нещо, глава на омар …" Или каквото и да е. Хората съставят свои. Твърде много липи … твърде много липи?

Free Instagram Followers

Sheamus отбеляза, че служителите на WWE смятат, че песента е остаряла, но той насърчи феновете да чуят гласовете им, ако искат песента да се върне.

„Донесох това до силите, които са, и те по принцип казаха, че не го помнят. Казаха ми, че не помнят тази песен. Казаха, че е остаряла. Така че, ако всички, които гледат тук, искат да чуят тази музика назад – влезте в интернет, подайте молба за правомощията, кажете силите, които са, кажете на WWE, защото WWE Universe има гласа. Казваш им, че искаш "твърде много липи" назад, когато Шеймус се приближи до този пръстен. "

Мислите ли, че Шеймус трябва да използва старата си входна тема или да се придържа към настоящата си песен? Озвучете в коментарите по-долу.

H / T Wrestling Inc.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.