събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE отказва, че SmackDown в петък е преместен в центъра за изпълнение...

WWE отказва, че SmackDown в петък е преместен в центъра за изпълнение (актуализиран)

54

WWE издаде изявление, в което отрича, че петъчният SmackDown е преместен от Арена на малкия Цезар в Детройт, Мичиган, поради пандемията на Коронавирус.

В сряда вечерта бе съобщено, че петъчните телевизионни предавания на WWE, насрочени за Арена на малкия Цезар в Детройт, Мичиган, бяха заковани поради пандемията на коронавирус. В актуализация, WWE издаде изявление късно тази вечер и отрече, че SmackDown в Детройт е отменен. Те казаха, че въвеждат планове за действие в извънредни ситуации.

Следното изявление беше издадено на ESPN:

Free Instagram Followers

"WWE не е отменила петък вечер SmackDown в Детройт, но въз основа на настоящата ситуация, ние поставяме планове за действие при извънредни ситуации, в случай че предстоящите шоута на WWE бъдат отменени от държавни служители, граждански власти и / или местни места."

Следете актуализации за ситуацията. Можете да кликнете тук за новини относно 30-дневната забрана за пътуване на президента Тръмп, която ще засегне посетителите на WrestleMania 36 , и щракнете тук за новини за потенциално голямо съобщение за коронавирус на WrestleMania 36, което може да дойде в четвъртък следобед. Можете също да кликнете тук, за да видите какво са казали Шеймус и Саша Банки за пандемията COVID-19.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.