WWE Payback (30.04.17) – Резултати

968

Резултатите са от шоуто WWE Payback, проведено на 30 април 2017 г. в SAP Center в Сан Хосе, Калифорния.

ПРЕДВАРИТЕЛНО ШОУ

 • Големият Кас и Ензо Аморе побеждават Карл Андерсън и Люк Галоус чрез туш.
  Андерсън и Галоус доминират през по-голямата част от мача, изолирайки Ензо от партньора му. Краят идва изненадващо, когато Ензо е на път да изяде Magic Killer, но Кас се намесва с Голям ботуш и позволява на Аморе да тушира Галоус.

Free Instagram Followers

Голдъст и R-Truth приветстват Братята Харди отново във WWE и ги информират, че ще искат мач за отборните титли от главния мениджър Кърт Енгъл.

Миз и Марийз провеждат издание на рубриката си Miz TV с гост Фин Балър. След като въвежда госта си и постиженията му през изминалата година, Миз пита Балър дали се чувства като провал поради това, че е бил Вселенски шампион едва 24 часа. Балър заплашва да нападне Миз, но водещият се крие зад гърба на съпругата си. Балър коментира, че май ще видим първия епизод на Miz TV, който не завършва с пребиването на Миз и добавя, че не си заслужава усилието. Миз се чувства обиден и крещи на Балър да се изправи срещу него като мъж, след което искането му е удовлетворено и Балър го поваля с Падащ лист.

WWE PAYBACK

 • Мач за Титлата на САЩ: Крис Джерико побеждава Кевин Оуенс (c) чрез предаване – НОВ ШАМПИОН!
  Когато Джерико успява да заключи Оуенс в Стените, шампионът се измъква по същия начин, който видяхме на WrestleMania – с единствен пръст на долното въже. След това Джерико фокусира атаката си върху ръката на Оуенс, смазвайки я със стоманените стъпала. Оуенс се опитва да обърне мача с Pop-up Powerbomb, но вместо това отново се озовава в Стените на Йерихон, в резултат от които се предава. Джерико печели Титлата на САЩ и се присъединява към SmackDown (“Разбиване”)!

 • Мач за Титлата в лека категория: Остин Ейрис побеждава Невил (c) чрез дисквалификация.
  След като по-рано избягва хватката, към края на мача Невил се озовава заключен в Last Chancery. В отчаян опит да се измъкне от захвата, Невил издърпва съдията, заради което е дисквалифициран. Въпреки че губи мача, Невил запазва титлата си.

 • Мач за Отборните титли на Raw: Братята Харди (c) побеждават Сезаро и Шеймъс чрез туш.
  Джеф Харди губи зъб в резултат от ритник от Шеймъс, лицето на Мат също е разкървавено. Докато Шеймъс обработва Мат, Джеф незабелязано се сменя с брата си и нахлува на ринга въздушно с Бомбата на лебеда, след което тушира ирландеца. След мача двата отбора стискат ръцете си, но докато Хардитата позират с титлите си, Сезаро и Шеймъс се връщат и ги пребиват край ринга. Обратно между въжетата, Сезаро придържа Мат, а Шеймъс го поваля с Brogue Kick.

 • Мач за Женската титла на Raw: Алекса Блис побеждава Бейли (c) чрез туш. – НОВ ШАМПИОН!
  Алекса фокусира главата на Бейли, удряйки я първо в сглобката в ъгъла, а след това и в самия кол на ринга. След това Алекса довършва шампионката със Snap DDT.

Първата част от мача “Къща на ужасите” е заснета предварително. Ортън влиза в злокобно декорирана и осветена къща, където се сбива с Брей Уайът. В края на мача/сегмента, Уайът бута хладилник върху Ортън и го оставя безжизнен в къщата, след което е откаран обратно към залата.

 • Сет Ролинс побеждава Самоа Джо чрез туш.
  Джо фокусира атаката си върху коляното на Ролинс, който обаче успява да се върне в мача с няколко рисковани маневри и Цамбурване от горното въже. Джо се опитва да свали противника си с Приспивателно, но Ролинс го обръща по гръб и го тушира изненадващо.

 • Мач “Къща на ужасите” за Титлата на WWE: Брей Уайът побеждава Ренди Ортън чрез туш и хорър монтажи.
  Лимузината докарва Уайът в арената, където втората част на мача “Къща на ужасите” продължава на ринга. Уайът е изненадан в гръб от Ортън и двамата се налагат извън ринга, след което боят се връща между въжетата. Ортън е на път да довърши Уайът с RKO, когато се намесват Братята Синг и претендентът за титлата Джиндър Махал, който поваля Ортън с пояса. Уайът забожда Сестра Абигейл на Ортън и го тушира.

 

 • Брон Строуман побеждава Роман Рейнс чрез туш.
  Рейнс се опитва да се противопостави на размера и силата на Строуман въпреки нараняванията си, като успява да му забоде два Суперменски удара. Опитът му за второ Копие обаче се проваля и Строуман довършва Рейнс с Тръшване със засилка. След мача гигантът размазва ребрата на Рейнс със стоманените стъпала. Едва държащ се на краката си и плюещ кръв, Рейнс отказва да бъде качен на носилка и сам тръгва към линейката. В този момент Строуман се връща, но Рейнс го забива във вратата на линейката.


Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.