четвъртък, януари 28, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE по изданията на изданията на FOX за феновете на фона на...

WWE по изданията на изданията на FOX за феновете на фона на пандемията на коронавируса и промените в графика на WWE

66

Акаунтът на WWE On FOX Twitter издаде бележка на феновете днес следобед, тъй като те са изправени пред интересна седмица на промяна поради пандемията на коронавирус.

Тази седмица епизодите на WWE NXT, RAW и SmackDown ще излъчат от центъра за изпълнение на WWE в Орландо, без да присъстват тълпи, поради избухването на COVID-19. Акаунтът на WWE On FOX в Twitter обеща на феновете, че WWE Universe ще премине през това и ще се върне към нормалното си скоро.

„Тази предстояща седмица ще бъде друга запомняща се седмица. Пропускаме вашето присъствие, вашите знаци, вашите песнопения и много други. Ще преодолеем това заедно и нямаме търпение отново да опаковате арени / стадиони“, се казва в съобщението.

Free Instagram Followers

Тази вечер RAW в центъра за изпълнение беше преместена от PPG Paints Arena заради огнището. Сряда, NXT ще излъчи от компютъра заради Full Sail University, който разтовари всички събития в кампуса до април, а петък SmackDown се очаква да излезе от центъра за изпълнение, след като първоначално беше насрочен за центъра на Smoothie King в Ню Орлиънс.

Поради епидемията от коронавирус, местните власти в страната поставиха ограничения, които принудиха малки и големи събирания да бъдат отменени. Това принуди WWE да премести събитията си в Performance Center, без да присъстват тълпи.

Актуализиране, 19:12 ET: WWE току-що потвърди WrestleMania 36 за WWE Performance Center и отмени WrestleMania Week. Кликнете тук за обявата.

По-долу е пълното изявление от акаунта на WWE On FOX в Twitter за феновете на WWE тази вечер:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.