вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE поема местния хотел за телевизионни подслушвания, талантът според съобщенията е „заключен“...

WWE поема местния хотел за телевизионни подслушвания, талантът според съобщенията е „заключен“ в Орландо

77

Както отбелязахме, WWE е заета да гледа телевизионни предавания и двете нощи на WrestleMania 36 във Флорида тази седмица поради пандемията на коронавирус. Те записаха SmackDown и 205 предавания на живо в петък, WWE NXT епизодите в неделя и ще записват RAW шоута тази вечер и утре, след това WrestleMania 36 в сряда и четвъртък.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

WWE използва само базираните във Флорида производители за изслушванията за тази седмица, според PWInsider. Джейми Ноубъл, Адам Пиърс и WWE Hall of Famer „Road Dogg“ Брайън Джеймс са участвали в кюпинга, а WWE Hall of Famer Shawn Michaels също помага. Беше отбелязано, че WWE не е довело до други производители, които живеят в други части на страната.

Free Instagram Followers

По отношение на таланта и персонала, които бяха докарани в Орландо за тапингите за тази седмица, според съобщенията WWE всички са „заключени“ в един хотел. Компанията е „изцяло поела” този хотел със сутрешни производствени срещи в конферентна зала.

Следете повече за тази седмица в телевизионните часовници на WWE. Можете да кликнете тук за най-новата ни актуализация от тази сутрин, като бележките за NXT се връщат към Full Sail Live и още.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.