събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE понеделник RAW "3:16 ден" Резултати – Първи RAW от WWE PC,...

WWE понеделник RAW "3:16 ден" Резултати – Първи RAW от WWE PC, Стив Остин се завръща, Още

70

Добре дошли в нашата WrestlingINC.com Live WWE понеделник вечер RAW Party Party. Тази вечер шоуто идва от WWE Performance Center в Орландо, Флорида, за първи път.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

– Първата по рода си WWE RAW от WWE Performance Center в Орландо, Флорида, се отваря на живо с Том Филипс, Байрън Сакстън и WWE Hall of Famer Джери Лоулър, стоящи на ринга. В Центъра за изпълнение няма тълпа. Те сблъскат тази вечер изданието на RAW „3:16 ден“ и как WWE Hall of Famer Steve Austin ще бъде тук по-късно тази вечер.

Free Instagram Followers

Том ни показва миналата седмица промоцията на AJ Styles на The Undertaker, където той коментира съпругата на Taker Мишел Маккол. Сакстън казва, че Такер ще бъде тук тази вечер, за да подпише договора за WrestleMania 36 . Те продължават да правят хипинг тази вечер шоуто и Том показва, че тази вечер е WWE Hall of Famer Edge. Музиката и пирорът внезапно се прекъсват.

– Музикалните хитове като WWE Hall of Famer Edge си проправят път до ринга. Майк Рим прави въвеждането.

Edge е всичко. Той влиза на ринга и веднага взема микрофона. Едж казва, че последните няколко месеца са странни за него и съпругата му. Той призовава кадрите да бъдат пуснати. Виждаме видео пакет за последните събития между Ранди Ортън, Edge и неговата съпруга, WWE Hall of Famer Beth Phoenix.

Edge продължава как става това отдавна. Той говори с Ортон, докато гледа камерата, продължава историята им. Едж казва, че много си приличат, но има една разлика – Ортън е оправдан батко. Ортон е прав – той е един от най-добрите някога, но всичко това му връчи на сребърна чиния. Edge продължава и говори за това как не му е подал това, той попаднал при самотна майка, която работи усилено. Edge продължава и казва, че Orton го ревнува, защото не може да направи това, което Edge може, и това разкъсва Orton.

Edge разкрива, че Бет дойде в RAW преди няколко седмици, когато тя даде медицинската актуализация, за да се оттегли отново за Edge. Едж казва, че Ортън просто не е могъл да позволи на Бет да завърши. Edge казва, че сега е доста просто – в WrestleMania 36, ако Ортон има вътрешностите, тогава ще бъде Edge срещу Orton в мач на Last Man Standing. Edge казва, че това не е история, която Orton пише, Edge ще диктува и в WrestleMania, Orton няма да се изправи. Edge пуска микрофона и излиза от ринга, докато музиката му свири.

– Виждаме шампионката на жените RAW Беки Линч да се придвижва до центъра за изпълнение на WWE в нейния собствен рисуван 18 колес, минус ремаркето. Мъжът прегъва рога и скача навън, тръгвайки към сградата. Преминаваме към търговски.

– Назад от почивката и водещите ни водят до преиграване на мача за Royal Rumble за мъже 2020. Виждаме WWE Champion Brock Lesnar да доминира в ранната част на мача, преди да предприеме още една търговска почивка. Получаваме още няколко комерсиални почивки, тъй като преиграването на мъжкия Rumble 2020 продължава. След още няколко почивки виждаме голямата победа на Дрю Макинтайър, за да стане претендент №1 на WWE Champion Brock Lesnar в WrestleMania 36.

– Том, Лоулър и Сакстън са отново в WWE Performance Center. Те говорят как WrestleMania 36 ще се издига от това съоръжение, вместо от стадион „Реймънд Джеймс“ в Тампа, поради пандемията на коронавирус. Lawler коментира как казват, че всичко може да се случи в WWE и това се случва, но The Grandest Show of Them All трябва да продължи и ще стане.

– Дикторите говорят Макинтайър срещу Леснар на WrestleMania и ни показват повторение от преди две седмици, когато Дрю изведе Леснар на сцената с Клеймор ритници.

– Отиваме на ринга и Lawler е там с маса и столове за подписване на договор. Лоулър представя The Undertaker и той идва да подпише договора на WrestleMania 36 с AJ Styles. Такер бързо се отправя към ринга, вместо да отделя времето си както обикновено, тъй като музиката свири и светкавиците се удрят.

Такър влиза на ринга и веднага започва да прелиства масата и столовете. Lawler се оттегля от ринга, докато се връщаме към комерсиалния.

– Върнете се от почивката и звучи така, като Том казва, че Гробарят беше ядосан, защото нямаше договор на масата. Това не беше ясно, преди шоуто бързо да премине на комерсиална почивка. Отиваме на видео пакет по скорошната промоция на AJ Styles на Taker и Michelle McCool, където AJ обеща да сложи пирон в ковчега на Taker и да му вземе душата.

Връщаме се в центъра за изпълнение и Taker върви около ринга. Том потвърждава, че Такер е разгневен, защото нямаше договор на масата. Lawler няма обяснение. Taker продължава да ускорява ринга, докато музиката на AJ не хитове. AJ не е там. Музиката на AJ започва да се архивира, но няма следи от него. ОК най-накрая се появява на големия екран – AJ, Luke Gallows и Karl Anderson.

AJ има договора в ръка. AJ казва, че Taker е легенда, която е пренесла бизнеса на гърба си, но продължава да се поставя в компания, която иска да го види. AJ казва, че можете да се обзаложите, че Taker ще се включи в сезон на WrestleMania. AJ казва, че това е вината на Michelle McCool, Money McCool. Той казва, че Маккуул помага на Такер да се изпраши всяка година с прахообразно яке и да излезе неудобно. AJ продължава да прави снимки в Taker, като го нарича и Марк. AJ казва, че Taker е поставил носа си в OC бизнеса два пъти сега. AJ продължава с изстрелите в Taker и неговата възраст.

AJ най-накрая подписва договора и моли Андерсън да вземе договора на Taker. Андерсън не се интересува. AJ казва на Gallows да вземе договора, но той също не се интересува. Те спорят и AJ ги изпраща и двамата, като им казва да не му говорят обратно. Галоши и Андерсън се отправят към ринга с договора като техни музикални хитове.

Галошите и Андерсън бавно излизат, докато Такер ги гледа. Те се колебаят, накрая слагат договора на ръба на престилката. Те започват да се архивират, но светлините угасват. Чуваме звънеца веднъж. Светлината отново се включва, когато камбаната звъни отново. Такър вече не е на ринга, но сега той стои зад Голоуз и Андерсън. Накрая се обръщат и виждат Такер да стои зад тях, но вече е късно. Такер унищожава Галоуз и Андерсън на брега на краката, изпращайки ги в бариерите и стъпалата от стоманен пръстен. Taker подписва договора, докато AJ гледа на големия екран. Такер откъсва договора от титуляра и го забива в устата на Андерсън. Музиката на Taker започва да се архивира, когато той се отправя към върха на рампата. AJ е на големия екран и се взира в Taker. Taker се оглежда назад, когато музиката му започва да завършва сегмента.

– Тепърва предстои, Рей Мистерио срещу Андраде.

– Дикторите ни водят до поредното видео за връщане на Стив Остин, за да отпразнува „3:16 ден“ и тази вечер. Обратно към търговски.

Андраде срещу Рей Мистерио

На връщане от почивката и навън излиза Рий Мистерио на ринга. Шампионът на WWE за женски етикети Asuka се присъедини към дикторите за коментар. Шампионът на WWE Съединените щати Андраде е на следващо място със Зелина Вега за този мач без титла.

Звънецът звъни и те тръгват към него. Андраде пуска Рей и се отдръпва. Asuka прави нещата непоносими за коментари. Рей се връща назад и сваля Андраде надолу с ножица за глава. Андраде разсейва рефера, позволявайки на Вега да издърпа крака на Рей от пода. Рей продължава и лети от върха, но Андраде го пуска във въздуха. Andrade се възползва за опит за близо закрепване.

Още напред и назад след почивката. Рей се вмъква със седящия сатън от престилката. Рей с повече обида и голям ритник в лицето за близо 2 броя. Рей продължава да поддържа контрол и пуска Андраде на позиция за 619, но той е блокиран с голям лакът към лицето. Андраде покрива за още 2 броя затваряне.

Андрад и Вега сега се смеят на Рей. Андраде с щракащ суплекс. Андраде отива за трите суплекса, но Рей го блокира и в крайна сметка удря 619. Рей продължава с още повече обида и получава пина за победата без титла.

Победител: Рей Мистерио

– След мача Вега е шокиран, когато музиката хитове и Рей започва празника си.

– Получаваме видео пакет, за да разчувствам господството на Шайна Базлер, докато тя се подготвя да предизвика шампионката на RAW жени Беки Линч на WrestleMania 36. Виждаме видео от Линч, пристигнало по-рано днес в голямата си платформа. Обратно към търговски.

– На връщане от почивката и навън излиза на ринга шампионката на RAW жени Беки Линч. Беки взема микрофона и казва, че това е за Шейна Базлер. Беки знае, че гледа и слуша, защото е обсебена. Виждаме Базлер да гледа зад кулисите. Беки продължава да се хвали и казва, че докато тя е шампион, цялото съществуване на Базлер е лъжа. Беки нарича Базлер животински измамник. Беки казва, че всичко, което е направила, е създадено, за да накара Базлер да мисли за Беки какво иска Беки. Беки продължава с говоренето на боклука. Тя казва, че гледането на Базлер, който доминира в Елиминационната камара , я събуди. Тя продължава и казва, че ще докаже на WrestleMania, че целият живот на Базлер е лъжа и ще я удари като камион. Виждаме Базлер да гледа отново зад кулисите, докато Беки пуска микрофона и повдига заглавието, докато нейната музика хитове.

– Получаваме още едно видео за връщане „3:16 ден“ на Stone Cold. Обратно към търговски.

– Върнете се от почивката и диктовете свръх Charlotte Flair срещу WWE NXT жени шампион Rhea Ripley за WrestleMania 36.

– Чарли Карузо е задкулисие с Кевин Оуенс. Тя споменава как Оуенс иска да се изправи срещу Сет Ролинс по всяко време и на всяко място. Оуенс се съгласява, но иска да говори сам, питайки Чарли дали може да вземе микрофона. Тя му позволява да го има. Оуенс знае, че Ролинс гледа и чака. Оуенс приема предизвикателството и казва, че мачът ще се случи на WrestleMania 36, в WWE Performance Center. Оуенс казва, че няма по-добро място за мача да се случи и той го има предвид. Оуенс продължава за това как Ролинс е имал своите победи и предимствата от късно, но Оуенс ще има предимството на домакинството на WrestleMania 36, когато се изправят в центъра за изпълнение. Оуенс казва, че мачът ще се случи там, където той започна кариерата си в WWE, където имаше най-трудния опит в кариерата си. Оуенс говори за създаването на спомени и срещи със специални хора в компютъра, но той ще добави още един спомен към този списък, когато победи Ролинс в средата на ринга, в същата сграда, която спечели мястото си в WWE, и той ще го направи в WrestleMania 36. Оуенс приключва промоцията.

– Дикторите ни изпращат до друго видео за връщане на Стив Остин от 1998 г., неговия мач на WrestleMania 14 с Залата на известния WWE Шон Майкълс и рефера Майк Тайсън. Все още предстои, Стоун Студ ще бъде тук на живо.

– Назад от почивката и WWE потвърждава Ранди Ортън, Дрю Макинтайър и шампионът на WWE Брок Леснар за следващия понеделник вечер.

– Отиваме на ринга и излиза Залата на фамилията на WWE Стив Остин за празника му 3:16 ден. Остин взема някои от своите бирени IPA Broken Skull IPA и сипва бира, докато влиза на ринга. Той чука първите двама и подписът му пада, докато музиката продължава.

Остин взема микрофона, след като музиката спре. Той декларира, че 16 март вече е национален празник от тук нататък. Той моли тълпата да му даде „По дяволите!“ но няма тълпа. Той пита отново и Байрън Сакстън му дава „По дяволите!“ Сакстън прави това отново. Остин чете карти за това какво означава 3:16 ден. Тук има повече комедия от Остин и Сакстън, докато той отбелязва всяка карта, която Остин чете. Последната декларация на Остин е, че 3:16 ден е ден, в който можете да стреляте по задника на всеки по всяко време и това е най-долната линия. Остин казва, че Сакстън е бил толкова голяма помощ в този сегмент, че е поканен да слезе на ринга, за да отпразнува. Остин му хвърля още няколко бири, докато Сакстън се отправя към ринга, всички се усмихват. Лоулър и Том виждат какво ще се случи. Остин благодари на Сакстън и му подава бира. Остин благодари на Сакстън за работата му довечера и предлага тост, но го нарича викач. Те започват да бъркат бирите заедно и Остин пуска Сакстън със зашеметяващ, докато той пие. Музиката на Остин хитове, тъй като той призовава повече бири да бъдат хвърлени на ринга. Остин вече има бирена битка на ринга. Музиката прекъсва, тъй като шампионката на RAW за жени Беки Линч я изкарва навън.

Беки носи охладител. Остин е всички усмивки. Беки стъпва на Сакстън, сякаш го няма. Беки вади повече бира от охладителя си и казва, че е тук, за да отпразнува 3:16 ден с Остин. Музиката на Остин започва да се архивира, докато той и Беки продължават да пият бира. Сакстън все още се опитва да се възстанови. Най-накрая става, но Остин налива още бира в гърлото си и го зарязва с друг зашеметяващ. Беки взима микрофона и слиза в лицето на Сакстън, казвайки, че това се случва, когато Стоун Студ и Човекът се приближат. Биреният баш продължава, тъй като първият по рода си WWE RAW от WWE Performance Center за щастие излиза от ефира две минути по-рано.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.