петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE Понеделник RAW резултати: Edge Returns, Drew McIntyre в действие, Big 8-Man...

WWE Понеделник RAW резултати: Edge Returns, Drew McIntyre в действие, Big 8-Man Tag Match

70

Добре дошли в предаването на живо на WWE RAW от „Capital Capital Arena“ във Вашингтон, окръг Колумбия

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

– Превръщане на Ранди Ортън, който изважда Edge преди два месеца. Edge се завръща тази вечер.

Free Instagram Followers

– Виждаме изстрел назад, докато чакаме пристигането на Edge в сградата.

– Шампионката на WWE RAW за жени Беки Линч се отправя към ринга. Тя ще се изправи срещу Шайна Базлер на WrestleMania. Линч грабва микрофон и казва, че времето за шега е свършило и тя най-накрая знае кой е противникът й, боецът в клетката, Шейна Базлер. Виждаме акценти от доминиращата победа на Базлер в снощния PPV. Базлер казва, че тя заема титлата и няма проклето нещо, което Линч може да направи за това. Върна се на ринга, Линч признава, че Базлер проряза всички в снощния мач, дори Асука, на когото беше нужно Линч през цялата си кариера да победи.

Линч нарича Базлер „черна дупка на харизма“ и „Аз може да съм b –-, но аз съм b –-, който управлява това разделение“. Линч си спомня, че Базлер не поклаща ръка след миналогодишната WrestleMania и казва, че Башлер е по-голямата заплаха да дойде тук, тъй като отне заглавието на приятелите си Ронда Русе. Линч казва, че Базлер се е скрил в сенките, гледайки да пренапише историята. Вярва, че Базлер се опитва да намали Линч и тя ще разбие лицето на Базлер за това, хвърляйки микрофона след това.

– Рей Мистерио се отбива на ринга за мача си срещу Ангел Гарса.

Рей Мистерио срещу Ангел Гарса с Зелина Вега

Гарса си отделя време за влизане в мача, докато позира на най-горната решетка. Мистерио нахлува право към него, хуригарана, пращайки Гарса във втората грешка. Гарза с китка, опитва се за друг хуригаран, блокиран и хвърлен. Гарса с ботуш към лицето, Мистерио с няколко задни лакти се отправя към ъгъла и се опитва да скочи назад над Гарца и яде ритник право към главата.

Друг дросел изпраща Мистерио на пода. Вега на престилката, докато Гарца прави място за скъсване на панталони. Гарса продължава да бие Мистерио, докато отиваме на почивка с разделен екран. Назад на ринга Гарца изскача Мистерио и каца голямо коляно. Гарса се хвърля на пода, Мистерио прави пързалката да изплъзне на опонента си. Гарса изпратен обратно на ринга, Мистерио със седнал трамплин на трамплин, тичащ сатън, ритник към главата, покритие, двуброен. Гарза се качи и удря прашка с обратен суплекс на Mysterio, капак за двама.

Мистерио търси 619, Гарца патици и го изскача със суперкит. Мистерио се сражава с Гарза, търси канадското унищожение, не, но го настройва за 619 и го удря. Mysterio с трамплинът crossbody пръска за 1-2-3! Мистерио се подхлъзна малко и кацна леко на Гарца.

Победител: Рей Мистерио чрез Pinfall

– По-рано днес Кевин Оуенс се разхожда в сградата за вечерното шоу. Той се натъква на AOP, Мърфи и Сет Ролинс. Ролинс се изкиска, докато яде малко пуканки. Той предлага на Оуенс малко пуканки. Оуенс знае какво има и хвърля куфара си в AOP, но веднага го нападат. Ролинс със стоп AOP го изпраща в някои метални калъфи. Мърфи хвърля още малко оборудване върху него. Служители на WWE се появяват, за да ги избягат от Оуенс.

– Стив Остин ще бъде в RAW следващия понеделник за 16 март (или 3/16).

– Показан видео пакет на шампионката за жени NXT Rhea Ripley, който говори за пътя си към WrestleMania, докато проверява стадиона на Raymond James. Рипли ще защити титлата си срещу Шарлът в най-голямото шоу на WWE за годината. Рипли отбеляза, когато за пръв път дойде в NXT, всички казаха, че изглежда като Шарлот (или „Мини-Шарлот“), така че искала да се увери, че е показала на всички, коя е всъщност.

– Музикалните хитове на Шарлот и тя тръгва към ринга, а не в обичайната си екипировка. Шарлът взима микрофона и казва на тълпата да се срещнат с Rhea Ripley, следващото голямо нещо, новата лъскава играчка. Тя казва, че Рипли каза, че е човекът, когото трябва да победиш човека … „Ти не си аз, никога няма да бъда аз, имам само един аз.“ Шарлот казва на Рипли да се наслаждава на шума около нея, защото няма да продължи. Шарлът е предизвикателство за първенството за жени в NXT , защото иска да оспори за титлата. Шарлът казва, че е едно нещо да стоиш на празен стадион и да бъдеш пред 90 000 души, само да бъдеш смирен от Кралицата. Рипли се извива с усмивка на лицето. Рипли получава микрофон, тя започва да говори, Шарлот я отрязва. Тя казва, че това не е NXT, това е RAW, това е нейното царство. „Вие сте извинен.“ Рипли удря Шарлот и си тръгва. Шарлът е шокирана! Кралицата композира себе си и се изправя, докато Рипли я гледа, подкрепяйки се до сцената.

– Зад кулисите, Ранди Ортън стои около всички страховити, като той чака пристигането на Edge.

– Реклама за тази седмица WWE Backstage , която ще бъде AJ Styles като гост в студиото.

Боби Лашли срещу Зак Райдър с Кърт Хокинс

Лана не е с Лашли, защото снима филм. Лашли веднага бяга Райдър, пробива и рита в ъгъла, докато реферът не го подкрепи. Лашли се зарежда с раменна тяга в ъгъла. Тълпа с надпис „Искаме Лана!“ песнопение. Лашли тича вътре и яде колене. Райдър с второ въже за ракети с въже, Лашли го заобикаля, повдига и засажда Райдър до постелката. Лашли удря Райдър с доминанта за лесната победа.

Победител: Боби Лашли през Pinfall

– Резюме на RAW сегмента от миналата седмица с WWE Champion Brock Lesnar и Drew McIntyre. Дрю абсолютно би унищожил Леснар с множество ритници на глиняните.

– Зад кулисите в тъмната си стая, Алестър Блек отива да говори и моментално чука на вратата му. Блек поглежда и това е Сет Ролинс и Мърфи. Ролинс казва, че иска Блек на своя страна и потенциално да се присъедини към групата. Мърфи му хвърля риза. Блек казва „може би не“ и хвърля ризата обратно към Мърфи. Ролинс казва: „Или си с мен, или срещу мен“. Блек отговаря на тези звуци като бойни думи и тъй като Ролинс почука на вратата, той дойде на правилното място. Така че, той приема. Ролинс и Блек се заглеждат за момент, Ролинс излиза.

Дрю Макинтайър срещу Ерик Роуан

Роуан излиза с тарантулата си в клетка. Роуан отива за железния нокът, блокиран е. Двамата се озовават на пода, където Дрю се грижи за Роуан. След това преминава към клетката, слага я на пода, прави стъпките на ринга и задръства стъпалата надолу по клетката! Роуан се вбесява, прегазва и яде глава. Назад на ринга, Дрю удря двойно въоръжен DDT, кип-ап, клеймойн ритник, пин, 1-2-3.

Победител: Дрю Макинтайър чрез Pinfall

– След мача, Дрю избърсва краката си назад към унищожената клетка. Тъжен Роуан е тъжен.

– Hype video recapping промоция на Randy Orton към Beth Phoenix в миналата седмица на RAW, където той припомни историята си с Edge. В крайна сметка Ортън хвърли вината върху Бет за това, което направи на Edge, за да не му се върне на ринга. Тя ще плесне Ортон, ще го рита в корема и след това ще бъде в приемния край на RKO.

Кабуки Воини срещу Наталия и Лив Морган

Sane играе умни игри с Morgan, получава се, кавър, две. Сайн се възстановява, каца ураганирана, тича при Морган, спъва се и се приземява във въжетата, Морган с дроп до гърба, капак, еднократно. Сане крещи за партньора си. Морган я щрака в ъгъла си. Наталия маркира, двоен суплекс. Руби Риот се измъква на ринга, за да провери действието.

Asuka маркира и работи над Морган, тя наистина трябва да маркира. Най-накрая приземява втори въже за падане на ракетни въжета и етикети в Наталия. Двойно хвърляне на бедрата на Asuka, капак, две. Сане успява да се хване за Наталия и да я нарани раненото рамо по въжето, докато реферът беше разсеян. Асука продължава да работи на ръката. Здрави предложения, дръжка с двойна брадва от горното въже. Асука продължава да се фокусира върху ръката на Наталия, влиза в напречния армбрекър. Наталия най-накрая се разпалва и замахва на опонента си, но сега Асука търси кимура. Сега Сара Логън си проправя път до ринга.

Наталия успя да захласне Асука. Изведнъж Риот и Логан започват да се бият един с друг. След това Морган скочи от горното въже и извади както Логан, така и Риот. Наталия гледа да маркира, но никой не е там. Съвсем на ринга, Наталия с ритник, преобръщане, двуброен. Наталия с линия за облекла за дискус, калъфка, две. Наталия наистина продава тази ранена ръка. Asuka маркира, Наталия не го вижда, поставя стрелеца на Sane. След това Асука се промъква и рита Наталия в задната част на главата, капак, 1-2-3.

Победители: Воините на Кабуки чрез Pinfall

– AJ Styles се отправя към ринга с Люк Голос и Карл Андерсън. Styles поема микрофона, докато тълпата скандира „Undertaker“. Стайлс казва, че не е бил веднъж, но два пъти Гробарят е забил носа си там, където не му е мястото, показвайки какво се случи в снощната елиминационна камара. OC почти накара Aleister Black да победи, когато Taker се появи и извади цялата група, давайки на Black на прозореца да вземе победата. Стайлс си спомня, когато Роман Рейнс победи Undertaker, след това Taker сгъна якето си и сложи якето си на ринга, всичко хубаво и спретнато. След това вдигна юмрук нагоре, заминавайки към залеза. Стайлс смяташе, че Такер трябваше да се оттегли, след като загуби от Брок Леснар от WrestleMania. В крайна сметка няма значение, Стайлс казва, че иска Taker в WrestleMania! Стайлс продължава, че може би преди 15 години той би се колебал да извика Такер, но вече не вижда феномен, вижда разбити старец на име Марк Галоуей. (!!!)

AJ казва, че не знае какво връща Такер, трябва да се пенсионира преди години. Тогава Стайлс смята, че именно Мишел МакКул е причината той да се връща. Всичко, което иска, тя получава, дори ако това означава да се върне на ринга и да се нарани. Стайлс казва, че Маккуул е най-приветливият човек, когото някога е срещал. Стайлс казва, че ще се увери, че Undertaker „умира“ на ринга в WrestleMania. „Ще взема душата на Undertaker на WrestleMania.“ Той отново го нарича съборен старец и казва да приеме предизвикателството му.

– „Смел“ Чарли Карузо се приближава до Ранди Ортън, за да накара мислите си за връщането на Edge. Той просто се взира с лека усмивка на лицето си и не казва нищо. Тя просто казва „добре“ и тръгва.

Ридик Мос (c) срещу Седрик Александър (WWE 24/7 Championship)

Мос тича над Александър вдясно, докато звъни камбаната. Александър хвърля голям удар. Изскача от второто въже, той е хванат във въздуха, а Мос прави упадък, изпращайки Александър основно на ринга. Мос го хвърля обратно, прикрива, двучлен. Мъх с обратна брадичка. Александър пуска шампиона, корица, две. Александър изпратен до престилката, търси трамплин, но се задейства. Мос с голям блок на рамото в ъгъла, врата, който изпраща Александър в постелката, корица, 1-2-3.

Победител: Ридик Мос чрез Pinfall

– На ринга MVP казва, че преминава от конкурент в ринга към „абсолютен мозък“. MVP казва, че ще изгради своя стабилна около човек като Edge. MVP казва, че може да доведе отново Edge до ставане на шампион. След това виждаме каране на Edge вътре, много луд. Ходи направо на ринга. MVP казва, че ще направят куп пари и има страхотно предложение за него.

Edge си проправя път до ринга, взема микрофона. Той казва на Ортън да „отглежда комплект“ и да стигне до ринга в момента. MVP пита Edge какво му е наред и му казва, че е умствено изключен и се фокусира върху грешните неща. След това MVP пита как е съпругата на Edge. Край с голямо копие на MVP. Отзад идва Ранди Ортън! Edge с RKO на Edge и тълпата изскача голяма за това. Edge грабва стол и се отправя обратно към ринга. Решава да вземе втори стол, който да извади Ортън, но Ортон изтича на ринга. MVP търси удар, но Edge се заключва в изправен триъгълник на MVP, докато се взира в Orton. Edge поставя стол в средата на ринга, дава RKO на MVP на стола. Поглежда към Ортон, хваща втори стол и разбива MVP над главата. Тълпата скандира „още веднъж!“ Edge го задължава и пак го пощурва. Ортон гледа от сцената. Edge се взира в Orton, докато музиката на Edge свири. Накрая Edge се измъква от ринга и бяга след Orton, докато отиваме да се счупим.

– Следващата седмица: Подписване на договор между AJ Styles и The Undertaker за WrestleMania 36.

Aleister Black срещу AJ Styles с Мърфи

Назад и назад действия в началото. Ролинс отива рано за стоп, не, черна маса, не. Ролинс изпрати на пода. Черният тръгва на скок, но прави трамплина в средата на ринга и сяда. Връщайки се от почивката, Ролинс, който работи над Блек, го изпраща с лице първо в опашката, а след това и в коляното. Назад на ринга, Блек изпраща Ролинс на престилката.

Черно с шум от удари, нисък ритъм, еднокрак, крак, трамплин. Мърфи скача на престилката и се удря. Ролинс отива за едно преобръщане. Черен с ритник, щракащ немски суплекс с моста и Мърфи скочи. Той замахва на Черно за DQ.

Победител: Aleister Black чрез дисквалификация

– След мача, AOP се извиква и групата побеждава Black. Викинг рейдърите изтичат на ринга и се опитват да помогнат, но се пребиват. Сега уличните печалби се изчерпват и замахват на групата на Ролинс. Те изчистват групата. Форд се качва на микрофона и призовава за мач на 8 човека. Ролинс казва добре и те се връщат на ринга, когато отидем да починем.

Сет Ролинс, Мърфи и AOP срещу The Street Profits и The Viking Raiders

Мач в ход, тъй като Форд и Мърфи се бият помежду си. Докинс маркира и пуска Мърфи, корица, две. Мърфи с няколко задни лакти, тагове в Акам, Ивар също в момента и бие противника си. Ерик се маркира и хвърля голямо коляно към Акам. Ивар се върна, първоначално бива пребит, но успя да се пребори с Ролинс и Мърфи, за да се сдобие с Ерик. След това той взима Ивар и властта го удари по Мърфи. Виждаме Оуенс да бъде пребит при повторно преиграване на екрана. Форд и Резар на ринга сега, като Форд хвърля куп удари, рита в главата, насочва се към горното въже и отива за кръстовище, но е хванат в средата. Резар с упадък.

Мърфи се маркира и задържа Форд за постелката за момент, Форд се опитва да се пребори. Съществуват двойки етикети, Ерик изпраща Резар на пода, Ерик се самоубива, но Резар дори не помръдва. Те лаят помежду си, докато Мърфи удря самоубийствено гмуркане на Ерик. Ролинс маркира и продължава да бие Ерик. Двамата се бият на пода и Ролинс бива изпратен в барикадата, след което на ринга. Ерик търси таг, но Ролинс го хваща за крака. Ерик замахва, Мърфи след това отнема опции за маркери. Ролинс рита към Ерик, след което подиграва противниковия отбор.

Групата на Ролинс продължават да маркират и излизат, докато надиграват Ерик. Най-накрая успява да удари голямо коляно по Ролинс, след което маркира Форд. Той нанася редица удари по Мърфи, ДДТ, кип-ап, изправен лунен шал, капак, два. Ролините се справят с Ford наистина лесно на ринга. Мърфи, маркирани, суплекс, корица, две. Мърфи с ритник към гърба, обратен чинлок. Форд се пребори с пътя си, опитва се да маркира, но Мърфи удря суплекс от корем до гръб. Мърфи подиграва екипа. Форд с голям суперкит. Най-накрая Ford маркира в Ивар, който пуска Ролинс. Хвърля Акам на постелката и се плиска върху него. Седнал садон на Резар, лариат на Акам. Той маркира в Ерик, те гледат да извадят Ролинс, но AOP се намесва. Rollins със соколова стрелка на Erik, капак, Ford я разбива.

Мърфи рита с глава с Форд. Акам с гръбначен стълб, Доукинс го пуска с копие. По-големи ходове на всички. Форд с масивна жаба плиска по Ролинс, прикрива се и Мърфи го разбива. Докинс изпраща Мърфи на пода. Viking Raiders със стерео самоубийства се гмурка, за да изчисти Team Rollins. Форд и Ролинс на ринга, Ролинс е изхвърлен на пода. Форд с голям флип на пода и извади почти всички, с изключение на законния човек. Форд се качва на ринга, а Ролинс каца, 1-2-3.

Победители: Сет Ролинс, Мърфи и AOP чрез Pinfall

– След мача, Кевин Оуенс издърпва Ролинс от ринга и го бие. AOP го хвърля на ринга, но той зашеметява единия човек, хвърля другия на пода, удря Мърфи и Ролинс удря Оуенс със стоп. Тогава Ролинс удря поредния удар, а след това и трети на Оуенс, за да закрие шоуто.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.