събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE потвърждава, че имат план за действие при WrestleMania 36

WWE потвърждава, че имат план за действие при WrestleMania 36

73

WWE потвърди, че имат планове за действие при WrestleMania 36, поради пандемията на коронавирус.

WWE излезе с изявление тази вечер, че каза, че ще имат резервни планове, ако WrestleMania приключи отменена от местните служители. Те също така заявиха, че следят отблизо ситуацията.

"Докато оставаме ангажирани с домакинството на WrestleMania на стадион" Реймънд Джеймс "в неделя, 5 април, ние въвеждаме планове за действие при извънредни ситуации, в случай че то бъде отменено от държавни служители, граждански власти и / или местни места. Здравето и безопасността на нашите фенове, изпълнители и служители са нашите основни приоритети и ние следим внимателно ситуацията с нашите партньори и правителствени служители в Тампа Бей “, се казва в изявлението на WWE.

Free Instagram Followers

Както отбелязахме, висши местни служители и служители на WWE, включително председателят и изпълнителният директор на WWE Винс Макмахон, се срещнаха в Тампа Бей, Флорида по-рано днес, за да обсъдят състоянието на голямото събитие и потенциалната промяна на графика. Имаше известни спекулации с това, че WrestleMania е отблъснат назад до лятото поради избухването на COVID-19, но градът реши да не отменя WrestleMania, поне засега. Можете да кликнете тук, за да прочетете нашия доклад за това, което местните служители и служителите на WWE решиха по-рано днес.

Все още няма дума за това от какво се състоят плановете за извънредни ситуации на WWE за WrestleMania 36 , но ние ще ви държим в течение.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.