понеделник, януари 25, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE предлагат повечето от тяхното мрежово съдържание безплатно

WWE предлагат повечето от тяхното мрежово съдържание безплатно

85

WWE обявиха днес, че отключват огромна част от библиотеката на WWE Network за ограничено време.

От днес WWE разширява безплатен достъп до хиляди часове съдържание по заявка, включително всяка WrestleMania в историята, минало плащане за гледане, оригинални документални филми и др.

Двунощното събитие WrestleMania 36 е достъпно само за абонати на WWE Network. Това предложение обаче позволява на феновете по целия свят да наблюдават всички минали WrestleManias, както и всяко събитие от Royal Rumble , SummerSlam и Survivor Series ; всеки NXT TakeOver и NXT UK TakeOver ; и оригинали, като цялата документация на WWE 24 , шоуто за интервю на Счупените черепи на Стив Остин , неотдавнашната пети епизодна поредица WWE Ruthless Aggression и 20-епизодния му предшественик, поредицата The Night Night War .

Free Instagram Followers

Включени са и последните епизоди на понеделник Night Raw и Friday Night SmackDown , всеки епизод на WWE Untold и A Future WWE: Документалният документален филм на FCW Story .

За да започнете да гледате сега безплатно, посетете watch.wwe.com и създайте акаунта си, за да започнете да стриймвате на любимото си устройство.

WrestleMania 36 ефира в мрежата на WWE следващата събота, 4 април и неделя, 5 април, в 7 ET / 4 PT.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.