неделя, януари 24, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE Production се съобщава, че работи над WWE NXT тази седмица, докато...

WWE Production се съобщава, че работи над WWE NXT тази седмица, докато не беше почти време да се удари в ефира

69

Сегментите Triple H и Tom Phillips, излъчени в снощния епизод на WWE NXT в мрежата на САЩ, бяха заснети в телевизионните студия на WWE в Стамфорд, КТ, според PWInsider. Смяташе се, че те са заснети в WWE Performance Center в Орландо, но това не е така.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Преди отбелязахме, че предварително записаните сегменти с Томазо Чиампа и Джони Гаргано бяха заснети във вторник в Performance Center. Интервютата с шампионката на жените NXT Rhea Ripley и Finn Balor също бяха заснети във вторник.

Free Instagram Followers

След като материалът е заснет с различни таланти, продуцентският екип на WWE работи „с ярост“, за да редактира епизода и да го събере навреме, за да излезе в 20:00 ET в мрежата на САЩ снощи. Говореше се, че екипът за редактиране буквално се е спуснал „надолу по телта“ и е приключил епизода на 100%, много преди да дойде време да се удари в ефира. В епизода не се споменава WrestleMania 36, излъчваща се в продължение на две нощи от множество места, тъй като съдържанието вече е записано, преди WWE да вземе решението и издаде прессъобщението за промените в WrestleMania .

За тези, които са го пропуснали, можете да кликнете тук за нашия рейтинг и зрителски репортаж за NXT епизода тази седмица. Отгоре & elow са клипове от сегментите с Ciampa, Gargano, Balor и Ripley:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.