четвъртък, януари 28, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE пуска фотосесия за първи път без грим и чат за сядане...

WWE пуска фотосесия за първи път без грим и чат за сядане с топ жени суперзвезди

113

Както се вижда във видеото по-горе и снимките по-долу, WWE пуснаха своята първа в историята без грим фотосесия, за да отпразнуват Месеца на историята на жените.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Във видео интервюто седнете надолу присъстват шампионката за жени WWE NXT Rhea Ripley, Bianca Belair, Io Shirai, Dana Brooke, Ruby Riott и Carmella. Представителите на женското подразделение RAW, SmackDown и NXT говорят открито за социалните медии, несигурността, какво означава красотата за тях и други.

Free Instagram Followers

Шарлот Флер и Саша Банкс също участваха във фотосесията.

По-долу са снимки от снимката, заедно с коментари от Superstars и няколко техни колеги:

Вижте тази публикация в Instagram

???? Самолюбието и приемането е трудно да се прегърнеш … Нужно е да се фокусираш и всеотдайно да обичаш всичко за себе си, дори преди да можеш да дадеш любов на когото и да било! НИКОГА НИКОГА НЕ СЕ ПОКАЗВАХА МОИТЕ СВЕТЛИНИ ИЛИ КАТО ВЪПРОС НА ФАКТУРА НА ПРИРОДНА КРАСОТА … това беше последната стъпка от моето пътешествие – бях толкова плах и срамежлив, но имайки този шанс да помогна на другите, знаех, че трябва да го направя !! Прегърнах страха си, погледнах екрана на компютъра и извиках, казвайки „това съм аз …“ уау … направих го !!! Това беше най-доброто чувство някога !!! Предизвиквам всеки човек да се погледне в огледалото и да обичаш себе си за това кой си !!! Всички ние сме НАТУРАЛНО КРАСИВИ В НАШИЯ СВОЙ НАЧИН !! ?? ПОВЕЧЕ СНИМКИ ДА СЕ ПРАВЯТ @sophyholland ???? @wwe #wwe #smackdown #raw #womenempowerment #womenshistorymonth #yougogirl #naturalbeauty #ownit #selflove #flexappeal #danabrooke #nomakeup #nofilter

Публикация, споделена от ashasebera Dana Brooke WWE (@ashasebera_danabrooke) на 12 март 2020 г. в 8:45 ч. PDT

[wpcc-script async src=“https://www.instagram.com/embed.js“]

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.