събота, януари 23, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE пуска „Не бях там“ WrestleMania 36 Merchandise

WWE пуска „Не бях там“ WrestleMania 36 Merchandise

78

WWE Shop се възползва от факта, че тази година няма да бъдат допускани фенове на WrestleMania 36 с две тениски, с които всеки фен на WWE може да се свърже.

Тениската "Аз не бях там" струва $ 27,99 и разполага с това съобщение отпред, като в долната част има етикетът "Too Big For One Night". Ризата също има датите в долната част.

Втората риза също струва $ 27,99 и разполага с различни WWE Superstars отпред, заедно със съобщението "Too Big For One Night" и датите. Върху гърба на тениската има съобщение „Не бях там“ отгоре.

Free Instagram Followers

WrestleMania 36 ще се проведе в събота, 4 април и неделя, 5 април от 19:00 ET на Pay-per-view и WWE мрежата, от WWE Performance Center и други множество места, но без тълпи. Шоуто беше преместено от стадион „Реймънд Джеймс“ в Тампа, след като цялото време на „ WrestleMania 36 Week“ беше затворено поради пандемията на коронавирус. Можете да кликнете тук за актуалната обявена карта на WrestleMania 36 или можете да кликнете тук за последния доклад за задкулисието на WrestleMania, който вероятно е записан на лента или се излъчва на живо, и можете да щракнете тук за последния отчет за WWE, финализиране на картата тази седмица.

Можете да видите снимки на новата стока „Не бях там“ по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.