WWE Raw (03.04.17) – Дийн Амброуз е в Raw

753

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 10 април 2017 г. от Nassau Arena в Лонг Айлънд, Ню Йорк.

Звездите от SmackDown Миз и Марийз отново се появяват на Raw облечени като Джон Сина и Ники Бела и обявяват, че вече са част от червения бранд като част от тазгодишното „раздвижване на ростърите“. Фарсът им е прекъснат от Интерконтиненталния шампион Дийн Амброуз, който също изпраща послание към ростъра на Raw, като поваля Миз с Мръсните дела.

Free Instagram Followers

Сами Зейн се опитва да разбере от Главния мениджър на Raw Кърт Енгъл дали съдбата му е да остане в Raw или ще бъде прехвърлен в SmackDown. Преди да получи отговор, Миз и Марийз нахлуват в офиса. В крайна сметка Енгъл урежда мач между Миз и Зейн.

 • Възраждането (Даш Уайлдър и Скот Доусън) побеждават Новия ден (Биг И и Екзевиър Удс) чрез туш.
  Биг И и Удс излизат с плюшен Кофи Кингстън, тъй като истинският отсъства поради контузия. Удс е туширан след Shatter Machine.

Кърт Хоукинс дърпа промо, в което обявява, че се връща в Raw, но е прекъснат от Грамадата. Гигантът нокаутира Хоукинс и си тръгва.

 • Ти Джей Пъркинс побеждава Остин Ейрис чрез туш.
  Шампионът в лека категория Невил, който ще защитава титлата си срещу Ейрис на Payback, разконцентрира претендента и позволява на Пъркинс да го преобърне за туш. След мача Пъркинс прави heel turn и напада Ейрис.

Сет Ролинс говори за физическите усилия, които е изисквал мачът му с Трите Хикса на WrestleMania и изброява целите си за следващите няколко месеца – да си разчисти сметките със Самоа Джо и да спечели Вселенската титла. Едно нещо обаче може да му попречи – фактът че е причинил тръшването на Стефани МакМеън през маса. Лесният изход би бил да отиде в SmackDown, но той няма да вземе лесния изход и ще остане на Raw. На ринга излиза Главният мениджър Кърт Енгъл, който заявява, че въпреки че Стефани е настоявала за прехвърлянето му, Енгъл иска Ролинс да остане част от шоуто му. Самоа Джо напада Ролинс в гръб. Енгъл се опитва да ги разтърве, но в крайна сметка Ролинс успява сам да прогони Самоанската машина.

Шампионът на САЩ Кевин Оуенс заявява зад кулисите, че независимо от пристигането на имена като Интерконтиненталния шампион Дийн Амброуз, винаги ще остане главният шампион на Raw, защото това е Шоуто на Кевин Оуенс.

 • Ная Джакс побеждава Шарлът чрез туш.
  Шарлът пробва да заключи Цифрата 4, но Ная я засилва към ъгъла, забивайки лицето й в сглобката. След това печели мача със Самоанско тръшване и отбелязва туш.

 • Фин Балър побеждава Джиндър Махал чрез туш.
  Балър взима бърза победа с Coup de Grace.

След мача Брей Уайът се появява на екрана и обявява, че Raw е новият му дом. Неговият мач „Къща за ужасите“ срещу Ренди Ортън обаче все още се състои на Payback.

 • Сами Зейн побеждава Миз чрез туш.
  Марийз на няколко пъти се опитва да се намеси на страната на съпруга си Миз, но Зейн печели като обръща Skull Crushing Finale в изненадващ туш.

Майкъл Коул провежда задкулисно интервю с Роман Рейнс за WrestleMania, когато прекрати кариерата на Гробаря. Роман говори за това, че WWE вече е „неговият двор“ , когато се намесва Брон Строуман и го пребива брутално, размазвайки го с продукционни контейнери. Рейнс е качен на носилка, но Строуман се връща и продължава да го наказва. Когато бившият шампион най-накрая е вкаран в линейка, Строуман я преобръща сам с чудовищната си сила.

Елайъс Самсън дава знак, че се е присъединил към ростъра на Raw, като деликатно се показва за кратко в залата.

 • Сезаро, Шеймъс и Отборните шампиони на Raw Братята Харди побеждават Карл Андерсън, Люк Галоус и Сияещите звезди чрез туш.
  Джеф Харди отбелязва туша след Бомба на лебеда за Епико. След мача Хардитата и отборът на Сезаро и Шеймъс си стискат ръцете, а на Payback ще се бият за титлите.

Саша Банкс приветства на ринга Шампионката на Raw Бейли, която говори за своя WrestleMania момент и огромната победа на събитието. Саша иска от Бейли още един мач за титлата, когато се появява SmackDown звездата Алекса Блис! Тя заявява, че е тук за да превземе Raw, но брандът има още една нова кечистка – Мики Джеймс! Мики е нападната от Ная Джакс, която след това поваля Саша и Бейли.

 • Интерконтиненталният шампион Дийн Амброуз побеждава Шампиона на САЩ Кевин Оуенс чрез туш.
  Амброуз взима победата с Мръсните дела. След мача излиза Крис Джерико и поваля Оуенс с Codebreaker.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.