WWE Raw (03.04.17) – Завръщането на Кърт Енгъл

965
Кърт Енгъл

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 3 април 2017 г. от Amway Center в Орландо, Флорида:

В началото на шоуто публиката почита Гробаря с гръмогласни скандирания, които после се обръщат на скандирания против Роман Рейнс. В този момент се появява самият Рейнс, който победи Гробаря предната вечер на WrestleMania. Феновете на няколко пъти не му позволяват да говори с оглушителните си освирквания и скандирания „Махай се“. В крайна сметка Роман успява да каже няколко думи – „Това вече е моят двор“, след което оставя микрофона и си тръгва.

Free Instagram Followers
 • Мач за Отборните титли на Raw: Братята Харди (c) побеждават Карл Андерсън и Люк Галоус чрез туш.
  Хардитата печелят след като Мат поваля Галоус с Обрат на съдбата, а Джеф го довършва с Бомбата на лебеда.

 • Шампионът в лека категория Невил побеждава Мустафа Али чрез предаване.
  Невил изглежда сякаш ще забоде Червената стрела, но отказва да даде на публиката това, което иска и вместо това кара Али да се предаде с Пръстените на Сатурн.

Председателят на WWE Винс МакМеън излиза на ринга под овациите на цялата публика и благодари на феновете за подкрепата им.

МакМеън заявява, че след като дъщеря му бе тръшната през маса на WrestleMania, Raw се нуждае от ново лице, което да ръководи бранда и това лице от дни е член на Залата на славата. Теди Лонг се появява жизнерадостно, но МакМеън му казва, че не е той. След това кани на ринга завръщащата се легенда Кърт Енгъл! Олимпийският медалист е новият Главен мениджър на Raw!

Новият ден отправя отворено предизвикателство към всички отбори във WWE, на което се отзовават дебютиращите Скот Доусън и Даш Уайлдър, познати като Възраждането от NXT!

 • Възраждането (Даш Уайлдър и Скот Доусън) побеждават Новия ден (Биг И и Екзевиър Удс) чрез туш.
  Възраждането печели след Shatter Machine за Удс. След мача победителите нападат Кофи Кингстън и раняват глезена му.

Ензо и Кас се запознават с Кърт Енгъл в забавен задкулисен сегмент. Енгъл ги поставя в мач за определяне на претенденти за Отборните титли на Raw срещу Сезаро и Шеймъс.

 • Дейна Брук, Саша Банкс и Женската шампионка на Raw Бейли побеждават Ема, Ная Джакс и Шарлът чрез туш.
  Саша кара Шарлът да се предаде с Banks Statement. След мача трите кечистки от губещия отбор се сбиват. Ная поваля Ема и Шарлът, след което демонстративно си тръгва.

Вселенският шампион Брок Леснар излиза на ринга заедно с мениджъра си Пол Хейман. Хейман се фука със загубата на Голдбърг от името на клиента си, след което адресира темата за главния претендент за титлата. В неговите очи това е Роман Рейнс, единственият освен Леснар, който е побеждавал Гробаря на WrestleMania. Хейман е прекъснат от Брон Строуман, който взима микрофон и заявява, че може би след като сам види сметката на Рейнс, ще получи вниманието на Леснар. Леснар предизвиква Строуман на бой, но гигантът се оттегля.

Крис Джерико е нападнат зад кулисите от Кевин Оуенс и Самоа Джо и тръшнат през маса, с което е изваден от обявения отборен мач за вечерта.

 • Мач за определяне на претенденти за Отборните титли на Raw: Сезаро и Шеймъс побеждават Големия Кас и Ензо Аморе чрез туш.
  Ензо и Кас се подготвят за Бада Бум Шакалака, но Шеймъс поваля Кас с Голям ботуш, след което хвърля Ензо към ъперкъта на Сезаро. Сезаро и Шеймъс са главните претенденти за Отборните титли на Братята Харди.

 • Сами Зейн побеждава Джиндър Махал чрез туш.
  Зейн печели с Адския ритник.

 • Сет Ролинс и Фин Балър побеждават Самоа Джо и Шампиона на САЩ Кевин Оуенс чрез туш.
  Заместникът на Джерико за главния мач на Raw се оказва завръщащият се Фин Балър! Мачът очаквано излиза от контрол и четиримата се сбиват на ринга. Балър печели мача за отбора си, след като довършва Оуенс с Coup de Grace.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.