WWE Raw (1.05.17) – Уайът се прицелва в Балър

518

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 21 април 2017 г. от Golden 1 Center в Сакраменто, Калифорния.

Цялата женска дивизия е на ринга в началото на Raw за посрещането на новата шампионка Алекса Блис. Блис дърпа промо, насочено към всички потенциални претенденти, включително Мики Джеймс, Саша Банкс, Ная Джакс и бившата шампионка Бейли, докато е застанала на пиедестал в центъра на ринга. След като Блис заявява, че малките фенове най-накрая имат пример за подражание, Бейли не издържа и я напада, което дава началото на масов бой.

Free Instagram Followers
 • Алиша Фокс, Ема, Ная Джакс и Шампионката на Raw Алекса Блис побеждават Бейли, Дейна Брук, Мики Джеймс и Саша Банкс чрез туш.
  Блис отбелязва туша, след като неутрализира Бейли с DDT.

 • Люк Галоус побеждава Ензо Аморе чрез туш.
  Преди мача Ензо и Кас дърпат промо за победата си над Галоус и Андерсън на Payback, когато са нападнати в гръб от тях. В края на мача Андерсън разконцентрира Аморе и позволява на Галоус да го тушира.

Шампионът в лека категория Невил споделя на Ти Джей Пъркинс зад кулисите, че решението на съдията в мача му предната вечер е било непрофесионално. По-късно тази вечер Пъркинс ще се изправи срещу Остин Ейрис.

Сет Ролинс взима микрофон и изтъква победата си над Самоа Джо, след което заявява, че неговата мишена е Вселенският шампион Брок Леснар. Фин Балър се появява и напомня, че е трябвало доброволно да предаде Вселенската титла, която е спечелил с една ръка. Интерконтиненталният шампион Дийн Амброуз също се намесва, след което и Миз изявява претенциите си към Вселенската титла. Амброуз звъни на главния мениджър Кърт Енгъл, който решава, че Миз, Балър и Ролинс ще се бият за определяне на претендент за Интерконтиненталната титла.

 • Акира Тозауа, Рич Суон и “Джентълменът” Джак Галагър побеждават Брайън Кендрик, Ноам Дар и Тони Нийс чрез туш.
  Галагър отбелязва ключовия туш след Джентълменски Падащ лист за Кендрик.

След снощния побой над Братята Харди, Сезаро и Шеймъс заявяват, че са доказали, че Хардитата са застаряваща атракция и шоуто  вече принадлежи на европейците. Отборните шампиони се появяват и се втурват към ринга, но Сезаро и Шеймъс бягат преди да се случи физически сблъсък.

 • Аполо Крус побеждава Хийт Слейтър чрез туш.
  Тайтъс О’Нийл и Rhyno гледат мача отстрани. Крус печели с Бомба, за което е поздравен от О’Нийл.

Главният мениджър Кърт Енгъл адресира враждата между Брон Строуман и Роман Рейнс, които според думите му, въпреки многобройните наранявания, все още не са разчистили сметките си. Енгъл е прекъснат от Брей Уайът, който официално се представя на Енгъл и го пита дали ще му позволи да върши работата си или ще му се пречка. Енгъл му отговаря, че каквито и да са намеренията му, Raw остава шоуто на Олимпийския медалист.

Дийн Амброуз интервюира Сет Ролинс зад кулисите и го пита какви смята, че са му шансовете, ако спечели мач за Интерконтиненталната титла. Ролинс звучи убеден, че ако спечели мача си тази вечер, би могъл да победи Амброуз за пояса.

 • Остин Ейрис побеждава Ти Джей Пъркинс чрез предаване.
  Пъркинс фокусира атаката си върху крака на Ейрис, който обаче обръща мача и кара противника си да се предаде с Last Chancery. След мача Пъркинс си отмъщава с Усукан глезен за Ейрис.

Докато Дийн Амброуз провежда задкулисно интервю и с Фин Балър, Елайъс Самсън отново ги подминава, докато свири на китарата си.

Голдъст и R-Truth искат мач за Отборните титли от Кърт Енгъл. Главният мениджър им обяснява, че нямат достатъчно победи, за да предизвикват Братята Харди за поясите, след което обявява, че следващата седмица ще се проведе мач за определяне на претендентите.

 • Мач за определяне на претендент за Интерконтиненталната титла: Миз побеждава Фин Балър и Сет Ролинс чрез туш.
  Когато изглежда, че Ролинс е на път да спечели мача, Самоа Джо се намесва и го неутрализира. Докато Балър се опитва да довърши Миз, Брей Уайът се появява изневиделица и го поваля със Сестра Абигейл. Миз тушира Балър и става претендент за Интерконтиненталната титла на Дийн Амброуз.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.