WWE Raw (12.06.17) – Джо среща Леснар

1017

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 12 юни 2017 г. от Cajundome в Лафайет, Луизиана.

Брок Леснар и Пол Хейман откриват шоуто с обръщение към Самоа Джо, който миналата седмица си позволи да заключи Хейман в Coquina Clutch. Мениджърът на Звяра дърпа промо, в което заявява, че Джо е единственият самоанец в кеча, който не е част от голямата фамилия на Скалата, Роман Рейнс, Братята Усо, Рикиши и други. Нещо повече, той е аутсайдер. Джо се появява и напада Леснар. Двамата се сбиват за кратко преди останалите кечисти в шоуто да се намесят и да ги разтърват.

Free Instagram Followers
 • Елайъс Самсън побеждава Дийн Амброуз чрез туш.
  Преди мача Самсън изпълнява песен за луизианската публика и досадния си опонент. Миз и Марийз се намесват и разконцентрират Амброуз, което позволява на Самсън да повали бившия шампион с Бис и да го тушира.

Голдъст изпраща поредно ексцентрично послание към R-Truth. Златната ера отново е тук.

Кърт Енгъл критикува Миз зад кулисите за намесата му в мача на Амброуз. Миз отвръща, че Амброуз миналата седмица му е развалил празненството и Енгъл не е направил нищо в ролята си на главен мениджър. Олимпийският медалист заявява, че не възнамерява да прави нищо и Миз трябва да си решава проблемите сам.

Седрик Александър за пореден път натъртва на Ноам Дар, че не иска да се занимава повече с него или с бившата си Алиша Фокс.

 • Седрик Александър побеждава Ноам Дар чрез туш.
  Дар се появява на ринга с телефон в ръка, докато си чати с Алиша Фокс, която се възстановява от контузия на врата. Алиша настоява да гледа мача. Александър обаче го побеждава с една хватка, Lumbar Check.

Брей Уайът дърпа промо, в което заявява, че е ранил душата на Сет Ролинс завинаги. Ролинс също се появява и отново нарича Уайът „фалшив пророк“. Преди Ролинс да успее да скочи на бой, Уайът внезапно изчезва от ринга и изпраща послание от екрана, че е време Ролинс да се изправи срещу страховете си.

 • Аполо Крус побеждава Калисто чрез туш.
  Въпреки динамичните маневри на Калисто, Крус приключва мексиканеца с Crews Control, след което Тайтъс О’Нийл кани Акира Тозауа за празненство на ринга. О’Нийл все още се опитва да привлече Тозауа към „бранда“ си.

Миз си търси партньор зад кулисите в лицето на Хийт Слейтър. Rhyno натъртва, че Слейтър вече си има съотборник, а Миз – не. Rhyno също така урежда отборен мач срещу Миз по-късно тази вечер.

Шампионката Алекса Блис обявява, че няма намерение да защитава титлата си тази вечер, след като е била „принудена“ да се бие срещу Ная Джакс. Джакс възразява, че Блис не е била принудена, а сама е обещала мача. Блис се опитва да замаже нещата с Джакс, когато се появяват Мики Джеймс и Дейна Брук, които изтъкват, че Блис е говорила зад гърба на Джакс. Ема и Саша Банкс също се включват в разправата, след което започва бой.

 • Мики Джеймс, Саша Банкс и Дейна Брук побеждават Ная Джакс, Ема и Шампионката на Raw Алекса Блис чрез предаване.
  Банкс печели мача с Banks Statement за Ема.

Кори Грейвс провежда интервю с Бейли за голямата й загуба на Extreme Rules. Бившата шампионка обяснява, че не е дошла във WWE, за да ранява хората с кендо стикове и никога няма да изневери на себе си, след което прегръща Грейвс сконфузено.

 • Хийт Слейтър и Rhyno побеждават Миз и Мечока чрез туш.
  На страната на Миз изненадващо се присъединява човек с костюм на мечок. Загадъчният състезател заключва Слейтър в Мечешка прегръдка преди да бъде нападнат от партньора си. Миз сваля маската му, но под нея не е Дийн Амброуз. По-късно в мача се включва друг човек със същия костюм, който обаче наистина е той. Амброуз поваля Миз с Мръсните дела и подарява победата на Слейтър, след което нахлупва маската си върху главата на „холивудската звезда“.

Планираният мач между Невил и Рич Суон не се провежда, тъй като Шампионът в лека категория пребива противника си преди официалното начало на срещата. След побоя Невил взима микрофон и изпраща послание до цялата си дивизия.

 • Карл Андерсън и Люк Галоус побеждават Големия Кас и Ензо Аморе чрез туш.
  Кас и Аморе закъсняват за мача, тъй като Кас за пореден път е нападнат зад кулисите. Когато мачът все пак започва, Галоус и Андерсън използват състоянието на Кас в своя полза и взимат победата. Преди Аморе да бъде пребит от противниците си, Грамадата се притичва на помощ.

R-Truth изпраща послание до бившия си партньор Голдъст.

Ензо Аморе благодари на Грамадата, че за втори път го е спасил, след което го пита дали случайно не е той човекът нападнал Кас по-рано. Грамадата осъзнава, че подозренията идват не от Аморе, а от самия Кас.

 • Мач „2 от 3“ за Отборните титли: Сезаро и Шеймъс (c) vs. Братята Харди завършва без победител.
  Шеймъс отбелязва първия туш, а Мат Харди – втория. Мачът скоро се развихря извън ринга, като съдията отброява до десет и за двата отбора. Така мачът приключва без победител, което обаче не спира кечистите от това да се бият.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.