WWE Raw (13.03.17) – Трите Хикса наказва Ролинс

876
Трите Хикса пребива Сет Ролинс

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 13 март 2017 г. от Joe Louis Arena в Детройт, Мичиган:

Брок Леснар и мениджърът му Пол Хейман откриват Raw, като Хейман главно напомня за случката от миналата седмица, когато Леснар повали Голдбърг с мощно F5. Хейман заявява, че клиентът му ще си върне трона на WrestleMania, а „възкресението“ на Голдбърг ще срещне своя край.

Free Instagram Followers

Стефани МакМеън изявява желание зад кулисите да възобнови топлите си взаимоотношения с главния мениджър Мик Фоли. Когато хардкор легендата се съгласява, Стефани изисква от него да се докаже, като намери един човек в ростъра на Raw, който да бъде уволнен. Фоли се опитва да се възпротиви на идеята, тъй като WrestleMania е след едва три седмици, но Стефани настоява, че Фоли трябва да може да „отреже излишъка“.

 • Саша Банкс побеждава Дейна Брук чрез туш.
  Саша е придружена от шампионката Бейли, а Брук – от Шарлът. Банкс отбелязва бърза победа, след която Шарлът влиза на ринга и заявява, че Дейна не заслужава да бъде в редиците на Кралицата. Когато Шарлът я обижда, Дейна я атакува. Шарлът едва се спасява от гнева на бившето си протеже.

АНОНС: Получателят на наградата „Воин“ за 2017-а е бившият състезател по американски футбол Ерик ЛеГранд, който ще бъде удостоен с приза на тазгодишната церемония на Залата на славата.

 • Брайън Кендрик и Тони Нийс побеждават Акира Тозауа и Ти Джей Пъркинс чрез туш.
  След добра съвместна работа с Кендрик, Нийс отбелязва туша върху Пъркинс, като държи гащите му зад вниманието на съдията.

За 205 Live е обявен Scramble мач от петима души за определяне на претендент за титлата в лека категория.

Кевин Оуенс взима микрофон на ринга и обяснява, че на Fastlane е бил победен не от опонента си Голдбърг, а от намесата на бившия си приятел Крис Джерико. Оуенс приветства партньора си за следващия мач, Самоа Джо.

 • Крис Джерико и Сами Зейн побеждават Кевин Оуенс и Самоа Джо чрез дисквалификация.
  Оуенс и Джо твърде дълго концентрират усилията си върху съвместното пребиване на Зейн, с което приключват мача чрез дисквалификация. След мача, Джо заключва Coquina Clutch на Зейн. Джерико се притичва на помощ, но също е доминиран от унищожителното дуо на Оуенс и Джо.

Ная Джакс пита Стефани МакМеън и Мик Фоли защо не е включена в мача за женската титла на WrestleMania. Стефани й урежда мач срещу шампионката Бейли тази вечер.

Новият ден има нова задкулисна рубрика на име „Новият ден говори“. Първият гост е Грамадата, който обявява, че ще бъде в ежегодната Кралска битка „Андре Гиганта“ на WrestleMania. Сегментът е прекъснат от Тайтъс О’Нийл, който е недоволен от липсата на внимание към „бранда му“.

 • Мач за определяне на претендент за отборните титли: Големия Кас и Ензо Аморе vs. Сезаро и Шеймъс приключва без победител.
  Мачът е прекратен, когато отборните шампиони Люк Галоус и Карл Андерсън се появяват и пребиват и двата отбора.

Мик Фоли, недоволен от действията им, решава, че на WrestleMania Галоус и Андерсън ще защитават поясите в троен мач.

 • Роман Рейнс побеждава Джиндър Махал чрез туш.
  По средата на мача звучи гонгът на Гробаря, който разконцентрира Рейнс, но въпреки това бившият световен шампион успява да приключи мача за около три минути със Суперменски удар.

След мача, Роман взима микрофон и предизвиква Гробаря, но вместо това се появява легендата Шон Майкълс! Ветеранът предупреждава Роман, че е арогантен и разфокусиран, а Гробаря ще го „изяде жив“. Младокът отвръща, че на WrestleMania ще пенсионира Мъртвеца и си тръгва. Докато крачи по рампата, Рейнс е атакуван подло от Брон Строуман.

 • Остин Ейрис побеждава Ария Дайвари чрез туш.
  Ейрис взима победата за около четири минути с Въртеливия лакът.

 • Грамадата побеждава Тайтъс О’Нийл чрез туш.
  Гигантът набързо унищожава О’Нийл с три Задушаващи тръшвания.

Крис Джерико обявява, че следващата седмица в рубриката му ще гостува „истинският“ Кевин Оуенс.

 • Шампионката при жените Бейли побеждава Ная Джакс чрез дисквалификация.
  Джакс доминира над Бейли и позволява на агресията й да мине границата на допустимото, когато пребива шампионката в ъгъла на ринга. След като тя не признава указанията на съдията, мачът е прекратен. Побоят продължава и след това.

Стефани МакМеън привиква Мик Фоли на ринга, за да разбере кой ще бъде уволнен тази вечер. Фоли признава, че не е фен на поставената му задача, но отбелязва, че в дългосрочен план ще го направи по-добър главен мениджър. Фоли решава да уволни Стефани МакМеън! Той я критикува за това, че обижда звездите и я нарича лъжкиня. Стефани сипе обиди по адрес на Фоли, който настоява, че няма да замълчи. Трите Хикса се появява! Играта заявява, че се опитва да върти бизнес и не му трябва съдебно дело толкова близо до WrestleMania, заплашвайки да откъсне другото ухо на Фоли. Трите Хикса пита Фоли какво ли мислят по въпроса децата му, които искат някой ден да бъдат във WWE и дали баща им не затваря вратата на мечтите им. Фоли пуска микрофона унижен, а Стефани казва, че това е урок за всички и шефовете трябва да се уважават. Фоли обаче вади Г-н Чорапчо и го прилага върху Трите Хикса! Стефани поваля Фоли с удар под кръста. На помощ се притичва (или по-скоро накуцва) Сет Ролинс с патерица. След няколко момента на напрежение между Ролинс и бившия му ментор, Ролинс пуска патерицата и влиза на ринга, където се сбива с Трите Хикса. Кралят на кралете бързо взима доминиращата позиция, когато атакува раненото коляно на Ролинс и после го пребива със собствената му патерица. Наказанието продължава с Цифрата 4. Ролинс крещи от болка, а Стефани насъсква съпруга си. След като освобождава хватката, членове на екипа се втурват на ринга, за да проверят състоянието на Ролинс. Трите Хикса хваща патерицата и чака Ролинс да се изправи на крака, след което отново я разбива в коляното му.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.