WWE Raw (15.05.17) – Луда надпревара

925

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 15 май 2017 г. от Prudential Center в Нюърк, Ню Джърси.

Главният мениджър Кърт Енгъл открива Raw с анонса, че на Extreme Rules ще се проведе мач с Екстремни правила между Сет Ролинс, Самоа Джо, Фин Балър, Брей Уайът и Роман Рейнс за определяне на претендент за Вселенската титла на Брок Леснар. Енгъл също споменава, че Рейнс е разчистил сметките си с Брон Строуман и контузеният гигант ще отсъства от ринга до шест месеца. Преди Енгъл да напусне ринга, Рейнс се появява и настоява, че не е нужен мач между петима за определяне на претендент. След победата си над Гробаря на WrestleMania и бруталните побои, на които е бил жертва преди в крайна сметка да разгроми Строуман, Рейнс смята, че би трябвало да е начело на опашката. Фин Балър се намесва и напомня, че е първият Вселенски шампион и дори не е губил титлата в мач. Джо, Уайът и Ролинс също се изреждат на микрофона, след което Ролинс атакува Джо. Всички се сбиват, а на края на сегмента Балър поваля останалите четирима и позира на ринга като единствения оцелял в битката. Моменти по-късно Кърт Енгъл обявява, че същата вечер Балър ще се изправи срещу Рейнс, а Ролинс – срещу Уайът.

Free Instagram Followers
 • Отборният шампион Джеф Харди побеждава Шеймъс чрез туш.
  Сезаро опитва да се намеси, но е неутрализиран от Мат, докато Джеф довършва Шеймъс с Бомбата на лебеда и го тушира, отмъщавайки си за счупения зъб на Payback.

 • Алиша Фокс побеждава Саша Банкс чрез туш.
  Подкрепена морално от Ноам Дар, Алиша Фокс взима голяма победа със Scissor Kick.

 • Мач за Интерконтиненталната титла: Миз побеждава Дийн Амброуз (c) чрез дисквалификация.
  Докато Марийз разконцентрира съдията, Миз се опитва да повали Амброуз с удар под пояса. Амброуз обаче реагира, контрира го и на своя страна отвръща с удар под пояса, който обаче съдията вижда и мачът приключва с дисквалификация. Миз печели, но Амброуз запазва Интерконтиненталната титла.

Шампионката Алекса Блис се фука с позицията си на върха на Женската дивизия, когато Бейли обявява, че на Extreme Rules ще получи реванша си за титлата. Двете се сбиват, след което Блис удря Бейли с кендо стик.

Миз и Марийз се оплакват на Кърт Енгъл за резултата на мача за Интерконтиненталната титла. Енгъл урежда реванш за Extreme Rules. Елайъс Самсън се появява за кратко с китарата си.

 • TJP и Шампионът в лека категория Невил побеждават „Джентълмена“ Джак Галагър и Остин Ейрис чрез туш.
  Невил разконцентрира Галагър, а TJP го довършва с Detonation Kick.

Кърт Енгъл обявява, че мачът между Бейли и Алекса Блис за Женската титла на Extreme Rules ще бъде мач с кендо стик на кол.

 • Роман Рейнс побеждава Фин Балър чрез туш.
  Рейнс спира инерцията на Балър като го събаря от горното въже, след което му забожда Копие и го тушира.

Голдъст и R-Truth излизат за отборен мач, но Голдъст пребива партньора си, отмъщавайки си за загубата от миналата седмица.

 • Големият Кас побеждава Тайтъс О’Нийл чрез туш.
  О’Нийл заплашва да удари Кас с колана си, но отнася Ботуш в главата, който води до бързия край на мача. Аморе се държи арогантно след мача, за което Крус му вкарва ритник в главата.

 • Сет Ролинс побеждава Брей Уайът чрез дисквалификация.
  Ролинс взима победа чрез дисквалификация, поради намеса от страна на Самоа Джо. Джо и Уайът пребиват Ролинс, преди Уайът да се обърне срещу Джо и да му забоде Сестра Абигейл. Ролинс също споделя съдбата на Джо.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.