WWE Raw (17.04.17) – Гигантски сблъсък

753

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 17 април 2017 г. от Schottenstein Center в Колумб, Охайо.

Брон Строуман открива шоуто с промо, в което се фука с побоя, нанесен на Роман Рейнс миналата седмица. Чудовището е прекъснато от главния мениджър Кърт Енгъл, който обявява, че Рейнс ще получи това, което иска – мач срещу Строуман на Payback. Строуман заплашва Енгъл, че ще има последствия, ако не му бъде намерен достоен противник за тази вечер.

 • Самоа Джо побеждава Крис Джерико чрез предаване.
  Сет Ролинс, опонентът на Джо на Payback, гледа мача от коментаторската маса. В ключовия момент от мача Джо успява да избегне Стените на Йерихон и кара ветерана да се предаде с Coquina Clutch. След победата си, Джо взима микрофон и заплашва Ролинс, че ще го разкъса на Payback и заявява, че се бие в името на Трите Хикса и Стефани МакМеън.

Карл Андерсън и Люк Галоус подминават Елайъс Самсън, който кротко си свири на китара зад кулисите.

Free Instagram Followers

Брон Строуман пребива жестоко Голдъст и R-Truth зад кулисите. По-късно напада и Калисто и го вкарва в кош за боклук. Грамадата се появява изненадващо, поваля Строуман и му изкрещява да се занимава с хора със своя размер.

 • Карл Андерсън и Люк Галоус побеждават Големия Кас и Ензо Аморе чрез туш.
  Докато Кас държи Галоус настрана от мача, Аморе скача от горното въже и се озовава в ръцете на Андерсън, който забива лицето му в горната сглобка и го тушира.

Миз и Марийз излизат на ринга за завръщането на Miz TV в Raw. Дийн Амброуз се появява преди Миз да е довършил въвеждащата си реч. Интерконтиненталният шампион се заиграва с феновете от родния си щат. Миз започва да говори за разликата си с Лунатика. Докато той се опитва да представя компанията си подобаващо, Амброуз пренебрегва визията и общественото си поведение. Амброуз отговаря със силно промо за дългия път и битките, през които е преминал. Миз продължава да обижда Амброуз, който накрая полудява, прогонва двойката и разхвърля декора.

 • Ти Джей Пъркинс побеждава „Джентълмена“ Джак Галагър чрез туш.
  Шампионът в лека категория Невил се настанява встрани от ринга, за да гледа мача, когато Остин Ейрис решава да седне до него. След неловка ситуация, Невил отдалечава стола си. Пъркинс засилва Галагър към Ейрис, с което го кара да опита да се намеси в мача. Невил обаче напада Ейрис в гръб. Пъркинс се възползва от отвлеченото внимание на Галагър за да го победи.

Тайтъс О’Нийл предлага на Аполо Крус да се присъедини към „Тайтъс бранда“ и му оставя визитната си картичка.

Братята Харди са интервюирани зад кулисите. В речта на Мат има намек за „Broken“ образа му от Impact Wrestling, но нищо очевидно. Сезаро и Шеймъс ги приветстват в Raw и ги предупреждават, че съдбата няма да е на тяхна страна, когато не са замесени стълби.

 • Мач за определяне на претендент за Женската титла на Raw: Алекса Блис побеждава Мики Джеймс, Ная Джакс и Саша Банкс чрез туш.
  Ная забожда Самоанско тръшване на Саша Банкс, но е изхвърлена от ринга от Алекса Блис, която след това тушира Банкс и краде победата.

Брон Строуман и Грамадата ще се срещнат в мач по-късно тази вечер.

Кърт Хоукинс отправя отворено предизвикателство, на което отговаря Фин Балър!

 • Фин Балър побеждава Кърт Хоукинс чрез туш.
  Балър взима 30-секундна победа с Coup de Grace.

Крис Джерико е интервюиран за Кевин Оуенс зад кулисите. Елайъс Самсън минава деликатно на фон, което принуждава Джерико да го вкара в „списъка си“.

Брей Уайът изпраща смразяващо послание до Ренди Ортън, чиято Световна титла ще бъде заложена на Payback.

Дейна Брук си говори с Алиша Фокс зад кулисите, когато се появява Ема и твърди, че Дейна се е присмивала на Алиша зад гърба й. Алиша казва, че повече не иска да е приятелка на Дейна и си тръгва.

 • Джеф Харди побеждава Сезаро чрез туш.
  Сезаро и Шеймъс си стискат ръце с Братята Харди след мача.
 • Брон Строуман vs. Грамадата завършва без победител.
  Строуман успява да се повдигне след Нокаут удар, след което забожда Суплекс на Грамадата от второто въже и кара ринга да пропадне под теглото на гигантите.
Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.