WWE Raw (20.02.17) – Резултати

1266
Строуман vs. Грамадата

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 20 февруари 2017 г. от Staples Center в Лос Анджелис, Калифорния:

Преди Raw бяха показани кадри от миналоседмичния „Фестивал на приятелството“, когато Крис Джерико бе нападнат от най-добрия си приятел, Вселенския шампион Кевин Оуенс.

Оуенс започна шоуто с промо на ринга, избягвайки да говори за Джерико и вместо това фокусирайки върху предстоящия си мач срещу Голдбърг на Fastlane. Оуенс се зарече да докаже, че супергероите не съществуват. (ВИДЕО)

Free Instagram Followers
 • Мач за избиране на претендент за Отборните титли: Ензо Аморе и Големия Кас победиха Шеймъс и Сезаро.
  След мача, Ензо взе микрофона, преди да бъде повален от жесток ритник от Шеймъс. (ВИДЕО)

Мик Фоли уреди мач между Кевин Оуенс и Сами Зейн.

Мачът между Акира Тозауа и Брайън Кендрик не се случи, след като Тозауа отказа да стисне ръката на опонента си и си навлече брутален побой. Кендрик поясни зад кулисите, че преподава урок по уважение. (ВИДЕО)

 • Отборните шампиони на „Първична сила“ Карл Андерсън и Люк Галоус победиха Роман Рейнс чрез дисквалификация.
  Рейнс не успя да намери партньор за мача си срещу шампионите. Галоус намеси стоманен стол в мача, но преди да може да го използва го предаде в ръцете на Рейнс, който преби опонентите си с оръжието и приключи мача с дисквалификация. (ВИДЕО)

Беше обявено, че Новият ден (Биг И, Кофи Кингстън и Екзевиър Уудс) ще бъдат специални водещи на КечМания 33.

 • Новият ден (Биг И и Кофи Кингстън) победиха Русев и Джиндър Махал.
  В мача бяха замесени чертежите на Новия ден за нова машина за сладолед. След като се оказа, че Лана се е докопала до плановете, Екзевиър счупи таблета й. (ВИДЕО)

Джак Галагър и Шампионът в лека категория Невил се срещнаха на ринга, за да подпишат договора за мача си на Fastlane. Типично по британски, Галагър бе приготвил чай и бисквити за мероприятието. Сегментът очаквано приключи с бой. (ВИДЕО)

 • Ная Джакс победи Сара Пиърс за 30 секунди.
  След мача, Ная заяви, че е абсурдно, че не получава мачове за Женската титла. (ВИДЕО)

Женската шампионка на „Първична сила“ Бейли излезе, за да отпразнува победата си от миналата седмица. Стефани Макмеън я прекъсна и намекна, че титлата трябва да бъде отнета от Бейли, след спорния начин, по който я спечели – с намесата на Саша Банкс. Саша се появи и убеди Бейли, че е достоен шампион. Шарлът също излезе и информира Бейли, че има право на реванш и ще го използва на Fastlane. (ВИДЕО)

 • Саша Банкс победи Шарлът.
  Дейна Брук опита да се намеси на страната на Шарлът, но бе неутрализирана от Бейли. (ВИДЕО)

Сами Зейн заяви зад кулисите, че историята със Самоа Джо далеч не е приключила. Джо атакува Зейн по време на излизането му за мача, забоде му тичащ Senton на пода и го вкара на ринга в жертвоприношение на Оуенс.

 • Вселенският шампион Кевин Оуенс победи Сами Зейн под 2 минути. (ВИДЕО)

Майкъл Коул проведе интервю с Брок Леснар и мениджъра му Пол Хейман относно мача на Звяра с Голдбърг на КечМания. Хейман изрази адмирациите си към Оуенс като шампион, но добави, че клиентът му Брок Леснар не е съгласен с него. Леснар е подготвен да спечели Вселенската титла на КечМания. (ВИДЕО)

Беше обявено, че Голдбърг ще присъства на Raw следващата седмица, както и Сет Ролинс, за пръв път от контузията му насам.

 • Брон Строуман победи Грамадата.
  Строуман показа впечатляваща подвижност в мача си срещу гиганта и успя да тушира Грамадата след две Тичащи тръшвания. Роман Рейнс се появи и повали Строуман с два Суперменски удара, след което се опита да му забоде Копие, но Строуман го контрира с Падащ лист. След това го довърши с още един финишър и напусна победоносно. (ВИДЕО)
Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.