WWE Raw (20.03.17) – Приятен ден, Мик Фоли!

996
Приятен ден, Фоли!

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 20 март 2017 г. от Barclays Center в Бруклин, Ню Йорк:

Мик Фоли открива Raw с публично прочитане на наредба от Властта (Трите Хикса и Стефани МакМеън), според която хардкор легендата е отстранена от екран. Фоли захвърля дадения си текст и изказва негодувание от начина, по който е третиран след всичките си години вярност към компанията. Микрофонът му е отрязан от Стефани МакМеън, която го обвинява в егоизъм, след което го УВОЛНЯВА. Докато Фоли се готви да напусне арената, Сами Зейн се появява с микрофон и застава на страната на ветерана. Зейн заявява, че никой няма смелостта да каже в лицето на Стефани, че греши в действията си. Въпреки съвета на Стефани, Зейн продължава да я критикува, след което се появява Самоа Джо! Стефани урежда мач между двамата.

 • Самоа Джо побеждава Сами Зейн чрез предаване.
  Оспорваният мач приключва с Coquina Clutch.

 

Free Instagram Followers

Мик Фоли се сбогува с кечистите зад кулисите, сред които Сезаро, Шеймъс и Бейли. Трите Хикса се появява и пожелава на Фоли „приятен ден“.

Лекар прави публично изявление, според което Сет Ролинс няма да може да бъде на WrestleMania след бруталния побой от миналата седмица. В противен случай кечистът би рискувал сериозни здравословни проблеми.

 

 • Шарлът побеждава Дейна Брук чрез туш.
  Шарлът печели след Ритник със засилка.

 

Бейли казва в лицето на Стефани, че злоупотребява с властта си. В отговор на обвинението Стефани й урежда мач с Ная Джакс, като ако Ная спечели ще се присъедини към мача за Женската титла на WrestleMania.

Шампионът на САЩ Крис Джерико провежда издание на рубриката си „The Highlight Reel“, в което гост е „истинският Кевин Оуенс„. Джерико показва снимка на Оуенс на 16-годишна възраст, на която носи тениска на Y2J и имитира известната поза на ветерана. Джерико разкрива и Туийт от 2014 г., в който Оуенс го моли за съвет след подписването си с WWE. След промо за предстоящия им мач на WrestleMania, Оуенс е на косъм от това да бъде добавен към „Списъка на Джерико“. В този момент излиза Самоа Джо и му отнема вниманието, а Оуенс напада бившия си партньор в гърба. Оуенс го довършва с Бомба, след което разкъсва списъка му и изплюва част от него върху създателя му.

 

 • Брайън Кендрик побеждава Ти Джей Пъркинс чрез туш.
  След краткия мач, Кендрик вади от джоба си паспорта на Акира Тозауа, на който е попаднал зад кулисите. Според думите на Кендрик, това е причината Тозауа в момента да не е в страната.

Стефани МакМеън информира Сезаро и Шеймъс, че ще бъдат премахнати от мача за Отборните титли на WrestleMania, ако изгубят хандикап мача си тази вечер срещу Люк Галоус, Карл Андерсън, Ензо Аморе и Големия Кас.

 • Мач без дисквалификации: Ная Джакс побеждава Бейли чрез туш.
  Джакс тушира Бейли след Samoan Drop и си осигурява място в мача за Женската титла на WrestleMania.

Майкъл Коул провежда интервю с Трите Хикса на ринга. Играта заявява, че не носи вина за случилото се с Ролинс и за съдбата му са отговори единствено той и феновете му, които са го окуражавали през годините. Трите Хикса казва, че е „приключил“ със Сет Ролинс. Няколко мига по-късно, Кралят на кралете сменя тона и налива масло в огъня, като предизвиква Ролинс да се появи на WrestleMania, а мачът им да бъде без дисквалификации.

 • Хандикап мач: Сезаро и Шеймъс побеждават Големия Кас, Ензо Аморе, Карл Андерсън и Люк Галоус чрез туш.
  Галоус и Андерсън пребиват Ензо и Кас преди мача. В резултат Кас атакува Галоус и разконцентрира Андерсън, позволявайки на Шеймъс да вземе бърза победа.
 • Остин Ейрис побеждава Тони Нийс чрез туш.
  Ейрис печели с Въртелив лакът. След мача има конфронтация между Ейрис и Шампиона в лека категория Невил. Двамата ще се срещнат на ринга на WrestleMania.
 • Брон Строуман vs. Роман Рейнс завършва без победител.
  Рейнс се приготвя за Копие, когато е прекъснат от гонга на Гробаря! След напрегната размяна на погледи с Рейнс, Гробаря забожда Задушаващо тръшване на Строуман. Когато се обръща става жертва на Копието на Рейнс, който си тръгва победоносно, докато Мъртвецът го изпраща със смразяващ поглед.
Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.