WWE Raw (22.05.17) – Рейнс и Ролинс vs. Уайът и Джо

911

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 22 май 2017 г. от Van Andel Arena в Гранд Рапидс, Мичиган.

Брей Уайът коментира предстоящия мач за определяне на претендент за Вселенската титла, като натъртва, че единствен той е способен на победа над „Звяра“ Брок Леснар. Роман Рейнс го прекъсва и след кратка конфронтация с Уайът, главният мениджър Кърт Енгъл обявява мач между двамата.

Free Instagram Followers
 • Брей Уайът vs. Роман Рейнс завършва без победител.
  Мачът е прекъснат, когато Самоа Джо се намесва и напада Рейнс. На помощ се притичва Сет Ролинс, който заедно с Рейнс прогонва Уайът и Джо от ринга.

Кърт Енгъл обявява, че по-късно същата вечер Ролинс и Рейнс ще се изправят срещу Уайът и Джо в отборен мач. Олимпийският медалист прави още един анонс – Елайъс Самсън тази вечер ще има първия си мач в Raw, а опонентът му ще бъде Интерконтиненталният шампион Дийн Амброуз.

 • Акира Тозауа побеждава Ария Дайвари чрез туш.
  Тозауа взима победа със Senton от горното въже. Брайън Кендрик гледа мача зад кулисите и се заканва, че на 205 Live ще победи Тозауа в насрочения им уличен бой.

Ноам Дар и Алиша Фокс се подиграват на Саша Банкс за липсата й на съюзници зад кулисите.

 • Елайъс Самсън побеждава Интерконтиненталния шампион Дийн Амброуз чрез дисквалификация.
  Преди мача си Самсън изпява парче, което предизвиква негативна реакция от публиката. Срещата е прекратена, когато Миз нахлува на ринга и напада Самсън, довеждайки до дисквалификацията на Амброуз. По този начин Миз изпраща послание до шампиона за Extreme Rules, където дисквалификация би могла да коства титлата на Амброуз. Междувременно Самсън започва кариерата си в Raw с победа.

Големият Кас попада на трупясания Ензо Аморе зад кулисите, който е бил нападнат, но не знае от кого. Кас се заканва, че ще разбере кой го е сторил.

Преди Фин Балър да се изправи срещу Карл Андерсън, Пол Хейман заявява, че Балър е най-талантливият атлет във WWE в момента и че идеята за мач между Балър и Брок Леснар искрено го влече.

 • Фин Балър побеждава Карл Андерсън чрез туш.
  Балър взима впечатляваща победа след като вади Андерсън и Галоус от строя с една летяща маневра, а след това довършва Андерсън с Coup de Grace.

 • Саша Банкс побеждава Алиша Фокс чрез туш.
  Въпреки намесата на Ноам Дар, Банкс успява да тушира Алиша, преди Дар да се опита да се разправя с победителката. Банкс го поваля с плесница, но е нападната в гръб от Алиша.

Калисто обвинява Аполо Крус, че слугува на Тайтъс О’Нийл. Самият О’Нийл се появява и обещава, че Крус ще преподаде урок по уважение на Калисто на ринга.

В предварително записано обръщение, Голдъст заявява, че отново е на режисьорския пост и Златната ера отново е тук.

 • Калисто побеждава Аполо Крус чрез туш.
  Постоянните инструкции на О’Нийл разконцентрират Крус, което позволява на Калисто да обърне мача със Salida del Sol и да тушира опонента си.

 • Мат Харди побеждава Шеймъс чрез туш.
  Харди взима победата с Обрат на съдбата, което дава на Отборните шампиони правото да избират вида мач, в който ще се изправят срещу Сезаро и Шеймъс на Extreme Rules. След мача Мат обявява, че с Джеф избират мачът да бъде в клетка.

 • Остин Ейрис побеждава Тони Нийс чрез предаване.
  Ейрис доминира от началото на мача, карайки Нийс да се предаде с Last Chancery. След мача Шампионът в лека категория Невил заключва Нийс в Пръстените на Сатурн, изпращайки послание до Ейрис за Extreme Rules.

 • Женската шампионка на Raw Алекса Блис побеждава Мики Джеймс чрез туш.
  Блис печели мача с DDT, след което вади кендо стик, с който напада Мики. На помощ се притичва Бейли, която отмъква кендо стика от Алекса, но шампионката се изнизва от ринга преди да е пострадала.

 • Брей Уайът и Самоа Джо побеждават Роман Рейнс и Сет Ролинс.
  Рейнс се засилва за Суперменски удар, но Джо се отмества и Рейнс поваля партньора си Ролинс. Джо след това заключва Ролинс в Coquina Clutch. Архитектът не се предава, но губи съзнание и мачът е прекратен.

Кърт Енгъл обявява, че следващата седмица Фин Балър ще се изправи срещу Брей Уайът и Самоа Джо в троен мач, а Рейнс и Ролинс ще се срещнат един срещу друг в отделен мач.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.