WWE Raw (24.04.17) – Уайът вече няма партньори

1501

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 21 април 2017 г. от Sprint Center Arena в Канзас Сити, Мисури.

Крис Джерико открива Raw с поредното издание на рубриката си “The Highlight Reel”. Джерико заявява, че за последен път прави участие в червения бранд, тъй като смята да отнеме Титлата на САЩ от Кевин Оуенс на Payback и официално да стане част от ростъра на SmackDown (“Разбиване”). Прекъсват го Миз и Марийз. Миз обявява, че “The Highlight Reel” е бил отменен и на негово място ще се състои “Миз TV”. Екипът на бърза ръка сменя декора, но преди рубриката да започне, на ринга се появява Интерконтиненталният шампион Дийн Амброуз, който заменя “Миз TV” с нов епизод на “Лудницата на Амброуз”. Дийн подарява на Джерико ново светещо яке, за да го компенсира за онова, което унищожи миналата година. Миз прекъсва партито им и започва да недоволства, но Амброуз го поваля с Мръсните дела. Джерико пък вкарва Марийз в “списъка си”.

Free Instagram Followers
 • Мат Харди побеждава Шеймъс чрез туш.
  Джеф Харди разконцентрира Шеймъс, което видимо ядосва Сезаро. След като Мат довършва мача с Обрат на съдбата, двата отбора си стискат ръцете, въпреки негодуванието на швейцареца.

Миз и Марийз нахлуват в офиса на главния мениджър Кърт Енгъл, за да търсят възмездие за случилото се по-рано. Енгъл нарежда на Миз да си намери отборен партньор, защото същата вечер има мач срещу Амброуз и Джерико.

 • Остин Ейрис и “Джентълменът” Джак Галагър побеждават Ти Джей Пъркинс и Шампиона в лека категория Невил чрез туш.
  Ейрис печели мача с Въртелив лакът и туш за Пъркинс.

 • Боклукчийски мач: Калисто побеждава Брон Строуман.
  Застанал на ръба на ринга, Строуман вдига Калисто над главата си в опит да го хвърли в боклукчийския контейнер, но Калисто успява да изрита гиганта в коленете и нелепо да го накара сам да влезе в него.

След мача Строуман напада Калисто, вкарва го в контейнера и затваря капака, след което го отвежда до сцената и го изхвърля от нея. След рекламната пауза виждаме, че Калисто е изваден от контейнера и вкаран в линейка.

Брей Уайът предупреждава Ренди Ортън, че не може да забрави предателството му и на Payback “къщата на ужасите” ще бъде неговият вечен умствен затвор.

 • Дейна Брук побеждава Алиша Фокс чрез туш.
  Ема лично се появява край ринга, за да гледа мача, след което влиза на ринга, за да прегърне победителката.

Ензо Аморе е пребит от Галоус и Андерсън преди обявения отборен мач. Кърт Енгъл обявява, че негов заместник ще бъде Фин Балър.

 • Сет Ролинс, Фин Балър и Големият Кас побеждават Карл Андерсън, Люк Галоус и Самоа Джо чрез туш.
  Ролинс отбелязва решаващия туш след убийствено коляно в лицето на Андерсън.

Алекса Блис дърпа промо за предстоящия й мач за Женската титла на Raw на Payback. Шампионката Бейли също се появява и говори за значението на това да защитава пояса в родния си град. Алекса обижда Бейли, когато Саша Банкс се появява в защита на Бейли е предизвиква Алекса на мач.

 • Саша Банкс побеждава Алекса Блис чрез отброяване.
  Алекса сама бяга от мача, след което се връща, за да нападне Бейли в гръб.

Дийн Амброуз умолява Крис Джерико да го свали от „списъка си“. След известни размишления, Джерико прави безпрецедентния ход!

Миз убеждава няколко души зад кулисите да си партнират с него тази вечер, сред които Хийт Слейтър и Къртис Аксъл.

 • Аполо Крус побеждава Кърт Хоукинс чрез туш.
  Крус взима бърза победа със Седяща бомба, след което е поздравен лично от Тайтъс О’Нийл, който си прави селфи с победителя.

Докато Остин Ейрис се опитва да предложи идея за 205 Live на Кърт Енгъл, Елайъс Самсън деликатно минава на фон.

Миз кани на ринга партньора си за отборния си мач, но никой не се отзовава. Кърт Енгъл обявява, че мачът въпреки това ще се състои.

 • Брей Уайът и Миз vs. Крис Джерико и Интерконтиненталния шампион Дийн Амброуз завършва без победител
  Миз изяжда самостоятелно побой от Джерико и Амброуз, като насилието се измества към коментаторската маса. В този момент Миз внезапно получава помощ от Брей Уайът, който елиминира Амброуз със Сестра Абигейл в декора. След като помага на Миз да отстрани и Джерико, Уайът довършва и самия Миз със Сестра Абигейл и позира на ринга.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.