WWE Raw (26.06.17) – Саша е претендент

1878

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 26 юни 2017 г. от Staples Center в Лос Анджелис, Калифорния.

Роман Рейнс открива Raw с промо, в което обещава да вкара Брон Строуман в линейка на Great Balls of Fire, когато линейка влиза в залата с пуснати сирени. Докато я оглежда подозрително, Рейнс е нападнат в гръб от Строуман и вкаран сам в линейката. Сирените отново се пускат и Рейнс е откаран от залата.

Free Instagram Followers

Сезаро и Шеймъс се присъединяват към поредното акустично изпълнение на Елайъс Самсън. Триото запява заедно, но е прекъснато от излизането на Братята Харди.

 • Фин Балър и Братята Харди побеждават Елайъс Самсън и Отборните шампиони Сезаро и Шеймъс чрез туш.
  Докато Хардитата държат Самсън и Шеймъс настрана извън ринга, Сезаро изяжда Coup de Grace от Балър, който отбелязва решаващия туш.

Голдъст излиза за мача си с R-Truth, придружен от личния си оператор, който снима „новия филм“ на ексцентричната звезда. Преди мачът да започне, Голдъст пребива бившия си партньор. Гонгът така и не бие.

Пол Хейман заявява зад кулисите, че Брок Леснар ще се разправи лично със Самоа Джо по-късно тази вечер. Посланикът на Леснар отново среща Самоа Джо, който заплашвада го заключи в Coquina Clutch, след което се смилява и заявява, че хватката тази вечер е запазена за Вселенския шампион.

Гостите в Miz TV тази седмица са ЛаВар, ЛаМело и Лонзо Бол, спортната гордост на Лос Анджелис. ЛаВар се сдърпва с Миз заради твърдението му, че е кеч версията на Майкъл Джордан. Сегментът е прекъснат от Дийн Амброуз, който се появява за началото на мача.

 • Мизтуражът (Миз, Бо Далас и Къртис Аксъл) побеждават Дийн Амброуз, Хийт Слейтър и Rhyno чрез туш.
  Бо отбелязва печелившия туш, благодарение на значителна мръсна игра от Мизтуража.

Ензо Аморе признава, че в продължение на дни се е опитвал да се свържи с Големия Кас, който се обърна срещу него миналата седмица. Вика Кас на ринга и заявява, че няма да позволи нито на своите грешки, нито на действията на Кас да сложат край на приятелството им. Ензо знае, че понякога е досаден, но е време да се сдобрят, за да гледат към бъдещето вместо да задълбават в миналото. Кас първоначално изглежда докоснат от думите на Ензо, но когато по всичко личи, че приятелите отново са тандем, Кас поваля партньора си със Саблен удар, след което го хвърля върху рампата. В края на сегмента Кас заплашва Кори Грейвс да не се бърка където не му е мястото.

 • Сет Ролинс побеждава Кърт Хоукинс чрез туш.
  Ролинс печели мача с коляно в лицето на Хоукинс.

След мача Брей Уайът изпраща послание от екрана, в което се опитва да влезе под кожата на Архитекта преди предстоящия им мач на Great Balls of Fire.

Пол Хейман приветства Брок Леснар на ринга, но при излизането си Вселенският шампион е нападнат в гръб от Самоа Джо, който му заключва Coquina Clutch в изправено положение и го омаломощава. Кечисти се притичват от съблекалнята, за да ги разтърват.

 • Шампионът в лека категория Невил побеждава Линсе Дорадо чрез туш.
  Акира Тозауа гледа мача от личната си ВИП ложа край ринга. Когато Невил печели мача с Пръстените на Сатурн, Тозауа го предизвиква на бой, но Тайтъс О’Нийл се намесва и ги спира от това да се бият по свободната телевизия, вместо което урежда мач за Great Balls of Fire.

Пол Хейман заявява в задкулисно интервю, че Самоа Джо е единственият самоански кечист, който останалите самоанци избягват. Добавя, че ако Джо заключи Леснар в Coquina Clutch на Great Balls of Fire, нов шампион ще бъде коронясан. Това обаче няма да се случи, тъй като Джо няма да може да се промъкне в гръб, когато дойде време за големия мач.

 • Gauntlet мач за определяне на претендент за Женската титла: Саша Банкс побеждава Ная Джакс, Ема, Дейна Брук, Мики Джеймс и Бейли.
  Джакс тушира Бейли, Мики, Дейна и Ема, преди да се появи последният състезател в мача – Саша Банкс. Бившата шампионка единствена се опълчва на мощта на Джакс и я кара да се предаде с Banks Statement, с което печели мач за титлата на Great Balls of Fire. Главният мениджър Кърт Енгъл лично излиза, за да поздрави Банкс за победата.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.