WWE Raw (27.02.17) – Ролинс ще бъде на WrestleMania

585

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 27 февруари 2017 г. от Staples Center в Грийн Бей, Уисконсин:

Голдбърг стартира Raw с промо, в което заявява, че ще победи Кевин Оуенс за Вселенската титла на Fastlane, за да може да я защитава срещу Брок Леснар на WrestleMania. Оуенс го прекъсва и изброява постиженията си във WWE. Оуенс обещава да сложи край на скандиранията на името на Голдбърг. (ВИДЕО)

Новият ден дърпат промо, след което излизат опонентите им Сияещите звезди. Като подигравка с Оскарите, служител влиза на ринга, казва на Новия ден, че е имало объркване и им дава картичка, на която пише истинските опоненти на Новия Ден – Русев и Джиндер Махал. Сияещите звезди ще се изправят срещу Грамадата по-късно същата вечер. (ВИДЕО)

Free Instagram Followers
 • Новият ден (Big E и Екзевиър Уудс) побеждават Русев и Джиндер Махал чрез туш.
  Екзевиър успява да тушира Махал след като Кофи Кингстън разконцентрира партньора му Русев. (ВИДЕО)

Самоа Джо конфронтира Сезаро и Шеймъс зад кулисите и се фука, че за кратко време е минал всичките постижения на Швейцарския супергерой. (ВИДЕО)

Стефани МакМеън обижда Мик Фоли като му казва в лицето, че е бледо копие на това, което някога е бил. (ВИДЕО)

 • Акира Тозауа побеждава Ноам Дар чрез туш.
  Браян Кендрик напада Тозауа след мача в ход, който нарича „урок трети“. Кендрик и Дар ще се изправят срещу Тозауа и Рич Суон преди главното шоу на Fastlane. (ВИДЕО)

Мик Фоли съобщава на Самоа Джо, че по-късно тази вечер ще се изправи срещу Сезаро.

Шарлът излиза с Дейна Брук и дърпа промо. Шампионката Бейли прекъсва, след това се присъединява и Саша Банкс. Шарлът обявява, че в предстоящия отборен мач нейн партньор ще бъде не Брук, а Ная Джакс. (ВИДЕО)

 • Ная Джакс и Шарлът побеждават Саша Банкс и Женския шампион Бейли чрез туш.
  Джакс тушира Бейли след Тичащ legdrop. (ВИДЕО)
 • Големият Кас побеждава Люк Галоус чрез туш. (ВИДЕО)
 • Шеймъс побеждава Тайтъс О’Нийл чрез туш за 20 секунди. (ВИДЕО)

След видео, резюмиращо враждата между Сет Ролинс и Трите Хикса, Ролинс излиза, за да коментира контузията си и присъствието си на WrestleMania. Ролинс обяснява, че може би егото му пречи да мисли трезво. Кори Грейвс му задава големия въпрос, на който Ролинс отговаря, че засега не изглежда, че лекарите ще му позволят да се бие на WrestleMania. Докато Самоа Джо наблюдава отстрани, Трите Хикса се появява и го предупреждава да не се появява на супершоуто, ако мисли за доброто си. В крайна сметка, Ролинс се надъхва и обещава, че ще бъде на WrestleMania. (ВИДЕО)

 • Хандикап мач: Грамадата побеждава Сияещите звезди (Епико и Примо) чрез туш. (ВИДЕО)
 • Ти Джей Пъркинс и „Джентълменът“ Джак Галагър побеждават Тони Нийс и Шампиона в лека категория Невил чрез предаване. (ВИДЕО)

Стефани МакМеън съобщава на Саша Банкс, че на Fastlane ще се изправи срещу Ная Джакс. (ВИДЕО)

 • Самоа Джо побеждава Сезаро чрез туш.
  След мача, Джо взима микрофона и заявява, че е тук, за да сее унищожение. Няма значение колко са постигнали и колко ги обичат феновете, всички могат само да се страхуват от него. Тогава илиза Сами Зейн и се сбива с Джо. Зейн vs. Джо ще се проведе на Fastlane. (ВИДЕО)

Мик Фоли представя Брон Строуман за подписването на договора за Fastlane. Строуман настоява Фоли да си тръгне, но Фоли не задоволява желанието му. Строуман избива микрофона от ръката му, преди Роман Рейнс да дотърчи до ринга и да се сбие с гиганта. В края на сегмента, Строуман засилва Роман в ъгъла на ринга, откачайки горното въже. Когато гигантът си тръгва, Роман подписва договора. (ВИДЕО)

Неизлъчено:

След като Raw слязъл от ефира, Брок Леснар и Пол Хейман се появили и Леснар отправил отворено предизвикателство за бой. Грамадата отговорил и бързо бил повален от F5.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.