WWE Raw (27.03.17) – Гробаря хаква Raw

1238
Гробаря и Роман Рейнс

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 27 март 2017 г. от Wells Fargo Center във Филаделфия, Пенсилвания:

Шампионката на Raw Бейли надъхва тълпата за WrestleMania. Шарлът Флеър я прекъсва и я обвинява, че помощта на Саша Банкс е единствената причина Бейли все още да е шампион. Саша излиза, а след това и последният претендент за женската титла на WrestleMania, Ная Джакс. Когато Шарлът заявява, че Саша само се прави на приятелка на Бейли, четирите се сбиват. Насроченият отборен мач започва.

Free Instagram Followers
 • Саша Банкс и Шампионката на Raw Бейли побеждават Шарлът Флеър и Ная Джакс чрез туш.
  Бейли взима победата, след като забожда финишъра си Bayley-to-Belly върху Шарлът и я тушира. Ная Джакс напада победителките в гръб, след което поваля Шарлът и позира с титлата, изпращайки ясно послание за WrestleMania.

Сами Зейн коментира отстраняването на Мик Фоли от миналата седмица, след което посвещава участието си в Кралската битка „Андре Гиганта“ на него. Стефани МакМеън го информира, че мястото му в Кралската битка не е гарантирано. За да участва в мача на WrestleMania трябва да победи Кевин Оуенс тази вечер в мач без дисквалификации.

 • Остин Ейрис побеждава Ноам Дар чрез предаване.
  Шампионът в лека категория Невил, който ще защитава титлата си срещу Дар на WrestleMania, наблюдава мача от коментаторската маса.

Трите Хикса и Сет Ролинс, все още с патерица, сядат на маса, за да подпишат договор за мача без дисквалификации на WrestleMania. Трите Хикса пита Ролинс защо е захвърлил възможността да бъде най-голямата звезда и да осигури най-добрия възможен живот за семейството си. Ролинс заявява, че е мислил много по време на рехабилитацията и е заключил, че е изгубил всички приятелски връзки в опитите си да бъде дясната ръка на бившия си ментор. На WrestleMania. Двамата се сбиват и Ролинс, макар с болно коляно, успява да избегне Педигри и да изхвърли бившия си ментор от ринга.

 • Мач с изхвърляне над горното въже: Без победител.
  Грамадата елиминира Джиндър Махал, Бо Далас и Сияещите звезди, след което Къртис Аксъл, Голдъст и R-Truth се притичват на помощ на елиминираните, за да изхвърлят Грамадата над горното въже. Ветеранът се връща на ринга и поваля всичките един по един, след което се появява Брон Строуман. Гигантите влизат в напрегната конфронтация, а Строуман заявява, че няма да задоволи желанието на феновете и ще трябва да изчакат до WrestleMania, за да го видят в действие.

Отборните шампиони Карл Андерсън и Люк Галоус нападат Сезаро и Шеймъс зад кулисите и ги пребиват със стълба.

 • Шампионът в лека категория Невил побеждава „Джентълмена“ Джак Галагър чрез предаване.
  Невил довършва Галагър със Суперплекс, след което го кара да се предаде с Пръстените на Сатурн.

Роман Рейнс дърпа промо, в което повтаря, че WWE вече е „неговият двор“. На екрана се появява видео от Гробаря, в което копае гроба на Рейнс. Мъртвецът след това се появява на ринга и заявява в лицето на Рейнс, че на WrestleMania ще „почива в мир“.

Големият Кас и Ензо Аморе се забавляват на микрофона. Прекъснати са от Галоус и Андерсън, но шампионите на своя страна са атакувани със стълба от Сезаро и Шеймъс. Трите отбора се сбиват.

 • Мач без дисквалификации: Сами Зейн побеждава Кевин Оуенс чрез туш.
  Мачът се развива из цялата арена, в действието влизат и стоманените стъпала. Самоа Джо се появява, за да се намеси на страната на Оуенс, но силите са изравнени от Крис Джерико. Намесата му разконцентрира Оуенс и Зейн го обръща за туш, с което гарантира мястото си в Кралската битка „Андре Гиганта“. Джерико пребива Оуенс със стол, след което обявява, че бившият му най-добър приятел вече е част от „списъка“ му!

Брок Леснар и Пол Хейман излизат на ринга. Хейман дърпа промо в името на клиента си, след което се появява Вселенският шампион Голдбърг и заявява, че феновете не са тук за да ги слушат, а за да гледат бой. Голдбърг забожда Копие на Леснар извън ринга. На края на шоуто Хейман проверява състоянието на Леснар, а Голдбърг позира с титлата си.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.