WWE Raw (29.05.17) – Кърт Енгъл има проблем

665

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 29 май 2017 г. от Bon Secours Wellness Center в Грийнвил, Южна Каролина.

Миз и Марийз откриват Raw с рубриката си Miz TV, в която Миз се заканва, че на Extreme Rules ще отнеме Интерконтиненталната титла от Дийн Амброуз, след което посреща гостите си – Сезаро и Шеймъс. Когато Миз отново обръща вниманието към себе си, Амброуз се появява и предизвиква тримата на бой, а партньори ще му бъдат Отборните шампиони Братята Харди!

Free Instagram Followers
 • Интерконтиненталният шампион Дийн Амброуз и Отборните шампиони на Raw Братята Харди побеждават Сезаро, Шеймъс и Миз чрез туш.
  Джеф Харди тушира Миз след като му забожда Бомбата на лебеда.

Кори Грейвс изненадващо става от коментаторската маса, след като получава съобщение на телефона си. Моменти по-късно го показва на главния мениджър Кърт Енгъл. Разбира се че Грейвс е получил информация, която застрашава статута на Енгъл във WWE, както и поста му начело на червения бранд. Грейвс уверява Енгъл, че е на негова страна и се надява информацията да не попадне в грешните ръце.

 • Елайъс Самсън побеждава Зак Еванс чрез туш.
  Самсън разгромява опонента си с Въртящ вратотрошач. Междуременно Кори Грейвс се връща на коментаторската маса.

 • Троен мач: Самоа Джо побеждава Брей Уайът и Фин Балър чрез туш.
  Уайът временно се съюзява с Джо срещу Балър, преди да се обърне срещу Самоанската машина. Балър успява да забоде Coup de Grace на Уайът, но Джо внезапно изхвърля бившия Вселенски шампион от ринга и сам тушира Уайът, открадвайки победата.

 • Рич Суон побеждава Ноам Дар чрез туш.
  Дар се появява с приятелката си Алиша Фокс, а Суон е придружен от Саша Банкс. Саша предотвратява намеса на Алиша, след което Суон взима победата с Фениксово цамбурване.

Даш Уайлдър и Скот Доусън от Възраждането са разпитани зад кулисите за шестседмичното си отсъствие и загадъчното нападение над Ензо Аморе от миналата седмица. Уайлдър и Доусън отричат да са зад атаката, заявявайки, че дори не са били на Raw миналата седмица. На запис от интервю със Саша Банкс обаче се вижда как двамата преминават на фон.

 • Тайтъс О’Нийл побеждава Калисто чрез туш.
  Калисто започва мача ударно, но О’Нийл взима бърза победа под минута, туширайки Калисто докато му държи гащите.

Женската шампионка на Raw Алекса Блис прави презентация на „живота“ на Бейли, за което е изкарала унизителни предмети от детството й, както и близки от миналото й – учителката й от четвърти клас, бившата й най-добра приятелка и бившето й гадже. Най-голямата обида идва когато бившият на Бейли заявява, че е бил с нея единствено за да бъде по-близо до приятелката й. Бейли се появява и напада Алекса, но на края на сегмента изяжда удар с кендо стик от шампионката.

Ензо Аморе е нападнат зад кулисите за втора поредна седмица. Големият Кас настоява, че Възраждането е зад атаката, а Кърт Енгъл се опитва да го успокои.

 • Остин Ейрис и „Джентълменът“ Джак Галагър побеждават TJP и Шампиона в лека категория Невил чрез предаване.
  Ейрис кара Невил да се предаде с Last Chancery, с което изпраща сериозно послание до шампиона за Extreme Rules.

Отново на „режисьорския стол“, Голдъст дърпа промо за времето, което му е отнело да полудее, цитирайки „Психо“ на Хичкок, както и егоизма на R-Truth. Видеото му е прекъснато от подобно обръщение от R-Truth, който цитира филма „Криминале“ и се заканва, че скоро ще си отмъсти за предателството.

 • Роман Рейнс побеждава Сет Ролинс чрез туш.
  Ролинс пробва Фениксово цамбурване, но Рейнс контрира, след което довършва противника си с Копие.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.