WWE Raw (5.06.17) – Хейман призовава Звяра

909

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 5 юни 2017 г. от Mohegan Sun Arena в Уилкс-Бар, Пенсилвания.

Raw започва с повторение от Extreme Rules, когато Самоа Джо спечели главния мач и стана претендент за Вселенската титла на Брок Леснар.

Брей Уайът дърпа промо, в което заявява, че на Extreme Rules е бил ограбен и всичките му опоненти са виновни. Роман Рейнс прекъсва Уайът и му припомня, че се намират в „двора му“ като го удря в лицето.

Free Instagram Followers
 • Роман Рейнс побеждава Брей Уайът чрез туш.
  Оспорван мач, който Рейнс печели с втори Суперменски удар и Копие.

Големият Кас споделя в задкулисно интервю, че е обиден от факта, че феновете спекулират дали той е нападал партньора си Ензо Аморе през изминалите седмици. За да бъде сигурен, че няма да се случи отново, Кас няма да оставя Ензо сам.

Шампионката Алекса Блис споделя с главния мениджър Кърт Енгъл плановете си за сегмент на име „Това е животът ми“ тази вечер. Енгъл й напомня, че презентацията й на живота на Бейли от миналата седмица бе един от най-лошите сегменти в историята на Raw и уведомява Блис, че тази вечер ще защитава титлата си срещу Ная Джакс.

Елайъс Самсън изпълнява поредната си песен на ринга, когато е прекъснат от Дийн Амброуз. След загубата на Интерконтиненталната титла на Extreme Rules, Амброуз излива гнева си с нападение над Самсън и настоява за реванш срещу шампиона Миз. Миз и Марийз се появяват на екрана и обявяват, че реваншът ще се случи друг път, защото победата от неделя тепърва ще се отпразнува. Самсън напада Амброуз в гръб и го поваля с Вратотрошач. Моменти по-късно Кърт Енгъл нарежда на Амброуз да си вземе почивка и да напусне залата.

Самоа Джо дърпа промо за предстоящия си мач срещу Вселенския шампион Брок Леснар на Great Balls of Fire. Джо заявява, че иска всичко, което Леснар има – репутацията, титлата и Пол Хейман за мениджър. Хейман се появява и отбелязва, че Джо със сигурност ще тества възможностите на Леснар, след което стиска ръката му. Преди Хейман да си тръгне обаче, Джо го спира и го предупреждава, че ще му заключи Coquina Clutch. Това е болката, за която Хейман трябва да разкаже на Леснар както само той може. Джо заключва Хейман в хватката, което налага намесата на съдии. Мигове по-късно Сет Ролинс среща Джо зад кулисите и го предизвиква на мач, който Енгъл на момента обявява официално.

 • Отборните шампиони Сезаро и Шеймъс побеждават Хийт Слейтър и Rhyno чрез туш.
  Шеймъс отбелязва бърза победа с Brogue Kick.

TJP настоява за мача за Титлата в лека категория, който Невил му е обещал в замяна на помощта му срещу Остин Ейрис. Невил обещава, че ще обсъди въпроса с Кърт Енгъл след като TJP спечели мача си тази вечер.

 • TJP побеждава Мустафа Али чрез туш.
  Когато Али понечва да се качи на горното въже, TJP го спира и го довършва с Detonation Kick. След мача победителят е нападнат от Невил, който обявява, че двамата ще се сблъскат за Титлата в лека категория на 205 Live.

Алекса Блис се опитва да убеди Мики Джеймс и Дейна Брук, че Ная Джакс е проблем на цялата дивизия. В крайна сметка шампионката осъзнава, че тази вечер ще бъде сама на ринга срещу Джакс.

Кърт Енгъл прекъсва коментаторите, за да говори за кратко с Кори Грейвс. По-късно е показан да напуска залата, а през същата врата се връща прогоненият Дийн Амброуз.

 • Калисто побеждава Тайтъс О’Нийл чрез туш.
  Калисто тушира О’Нийл изненадващо, придържайки екипа му.

Големият Кас е намерен безжизнен зад кулисите, което означава, че Ензо се нуждае от друг партньор в планирания мач срещу Карл Андерсън и Люк Галоус.

Марийз представя съпруга си Миз на ринга за празненство по случай победата му за Интерконтиненталната титла на Extreme Rules. На церемонията присъства човек в костюм на мечок, който буди подозрения у шампиона. Миз пребива мечока, считайки че Амброуз се крие под маската, но се оказва случаен младеж. До ринга е докаран голям колет, който Миз пребива със стол, преди да осъзнае, че в него има стенен часовник, подарък от Марийз. Тя си тръгва разстроена, а Миз остава сам на ринга с един от операторите, който се оказва Амброуз. Церемонията на Миз приключва с Мръсните дела от Амброуз.

 • Ензо Аморе и Грамадата побеждават Карл Андерсън и Люк Галоус чрез туш.
  Партньор на Аморе в мача се оказва Грамадата. Ветеранът умело замества Кас на микрофона, след което помага на Аморе да отбележи бърза победа.

Зад кулисите Кас изказва подозрения, че Грамадата е бил човекът зад атаките.

 • Мач за Женската титла: Алекса Блис (c) побеждава Ная Джакс чрез дисквалификация.
  Мачът е прекратен чрез дисквалификация, когато Мики Джеймс и Дейна Брук нападат Блис извън ринга. Когато шампионката успява да напусне залата, Джакс излива гнева си върху Джеймс и Брук.

Пол Хейман съветва клиента си Брок Леснар по телефона да се появи на Raw следващата седмица и да научи Самоа Джо на страх.

 • Самоа Джо побеждава Сет Ролинс чрез предаване.
  Светлините угасват по време на мача, намеквайки че Брей Уайът е наоколо, но кечистът не се появява, а номерът единствено разконцентрира Ролинс, който попада в захвата Coquina Clutch.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.