WWE Raw (6.03.17) – Завръщането на Гробаря

1204
Гробаря и Роман Рейнс

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 6 март 2017 г. от Allstate Arena в Чикаго, Илиной:

Крис Джерико открива Raw и напомня за завършека на главния мач на Fastlane, когато коства Вселенската титла на Кевин Оуенс. Джерико иска Оуенс да отговори на един въпрос – защо предаде най-добрия си приятел на „Фестивала на приятелството“. КО излиза и заявява, че Джерико никога не му е бил приятел, а просто инструмент, който да му пази гърба. Мачът им за WrestleMania е официално обявен, но те не могат да чакат дотогава и се сбиват. Самоа Джо се намесва на страната на Оуенс, а Сами Зейн изравнява силите със стол. (ВИДЕО)

 • Кевин Оуенс побеждава Сами Зейн чрез туш.
  Оуенс тушира противника си след Pop-up Powerbomb. (ВИДЕО)

Джерико ще се изправи срещу Самоа Джо по-късно тази вечер.

Free Instagram Followers
 • Мач за титлата в лека категория: Невил (c) побеждава Рич Суон чрез предаване. (ВИДЕО)
  След мача, Остин Ейрис интервюира Невил, който обижда Ейрис и му заповядва да се върне на коментаторската маса. Ейрис не издържа и го удря в лицето с микрофон, след което забожда Въртеливия лакът и Невил се оттегля от ринга. (ВИДЕО)

Новият Вселенски шампион Голдбърг е на ринга и благодари на феновете за успехите си. Пол Хейман го прекъсва и представя клиента си Брок Леснар. Хейман продължава с промо, в което заявява, че на WrestleMania Голдбърг ще бъде „кучката на Брок“. Звярът забожда F5 на новия шампион и си тръгва. (ВИДЕО)

Мач за отборните титли на Raw: Карл Андерсън и Люк Галоус (c) побеждават Ензо Аморе и Големия Кас чрез дисквалификация.
Eнзо се блъска в Сезаро извън ринга и е подгонен от Швейцарския Супермен. Сезаро неволно поваля Андерсън със Саблен удар, приключвайки мача. Трите отбора продължават да се бият след като гонгът бие. (ВИДЕО)

Анонс: „Ravishing“ Рик Рууд ще бъде въведен в Залата на славата тази година. (ВИДЕО)

Мик Фоли урежда мач между отбора на Ензо Аморе и Големия Кас и този на Сезаро и Шеймъс, като победителите ще се бият за отборните титли на WrestleMania. Мачът ще се проведе следващата седмица. (ВИДЕО)

 • Акира Тозауа побеждава Ария Дайвари чрез туш.
  След мача Тозауа хваща микрофон и предвизвиква Брайън Кендрик. Кендрик заявява, че ще даде отговор на следващата вечер на 205 Live. (ВИДЕО)

Новият Ден се появява с новата си сладоледена машина.

 • Новият Ден (Биг И и Кофи Кингстън) побеждават Сияещите звезди (Eпико и Примк) чрез туш. (ВИДЕО)

Мик Фоли приветства Шампионката при жените Бейли към ринга. Бейли заявява, че не се приема като шампион след намесата на Саша Банкс на Fastlane. Фоли я пита кой ще бъде претендент за титлата. Саша Банкс се кандидатира, както и Шарлът. Стефани МакМеън се появява, за да разреши ситуацията. Тя настоява, че Шарлът заслужава реванш, защото Саша Банкс се е намесила два пъти. Фоли предлага Саша да бъде включена в мача. Стефани се съгласява и урежда мач между нея и Бейли и ако Саша спечели, мачът на WrestleMania става троен. (ВИДЕО)

 • Саша Банкс побеждава Бейли чрез туш.
  Банкс печели с Banks Statement и си осигурява участието на WrestleMania. Шарлът ги напада след мача и позира с титлата, която възнамерява да си върне. (ВИДЕО)

Виждаме рехабилитацията на Сет Ролинс. Треньорът му казва, че Ролинс рехабилитира по три пъти на ден, общо седем часа. (ВИДЕО)

Трите Хикса прави изявление чрез видео връзка, като хвали лекарите и треньорите на WWE, съветва го да ги послуша и да не се появява на WrestleMania. (ВИДЕО)

 • Самоа Джо побеждава Крис Джерико чрез отброяване.
  Джо заключва Coquina Clutch на Джерико извън ринга и побеждава чрез отброяване. След мача Джо връща опонента си на ринга, но на влизане е повален с Codebreaker. (ВИДЕО)

Брон Строуман предизвиква Роман Рейнс на ринга. Музиката на Роман започва, но после бие гонгът на Гробаря. Мъртвецът се появява, а Строуман напуска. Роман отбелязва, че Брон е викал него, а не Гробаря, след което заявява, че вече са в неговия двор. Гробаря го поваля със Задушаващо тръшване и си тръгва. (ВИДЕО)

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.