сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE Съобщава ленти Топ WrestleMania 36 мача

WWE Съобщава ленти Топ WrestleMania 36 мача

80

Според съобщенията WWE проведе първия ден на WrestleMania 36 допира днес следобед, според @Wrestlevotes и Брайън Алварес от Wrestling Observer Live.

Смяташе се, че WWE може да заснеме Night One на WrestleMania 36 днес и Night Two в четвъртък, но днес беше отбелязано в Wrestling Observer Live, че вече са заснели някои от по-големите мачове днес. Беше отбелязано, че екипажът на WWE работи усилено, за да оправи всичко записано и очевидно вече е заснел няколко от топ мачовете.

Както бе отбелязано във вторник по тази връзка, местните служители в окръг Ориндж, Флорида обявиха, че заповедта за „оставане у дома“ трябва да влезе в сила от четвъртък вечер. WWE работи, за да има всичко записано преди започването на поръчката, и според съобщенията ще има всичко записано до RAW след WrestleMania 36. Все още няма дума дали ще заснемат и RAW след WrestleMania RAW, но в един момент се появи слух.

Free Instagram Followers

WWE ще може да редактира реда на WrestleMania 36 мача за крайния продукт, тъй като те се снимат преди време. Не сме сигурни в множеството места, на които те записват, освен WWE Performance Center в Орландо, но WWE NXT Arena (Full Sail Live) в кампуса на университета Full Sail се смята за друго.

Няма други конкретни подробности от деня, в който е написано едно от допирите, от настоящото писание, но ние ще ви актуализираме веднага щом това се промени.

Night One на WrestleMania 36 ще се излъчи в събота, 4 април, а Night Two ще се излъчи в неделя, 5 април. WWE не е посочила, че ще има предварително шоу на Kickoff тази година. Настоящото време за стартиране на WrestleMania 36 и за двете нощи е 19:00 ET при плащане за преглед и WWE мрежата.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.