WWE SmackDown (11.04.17) – Новото Кевин Оуенс шоу

618

Резултатите са от епизода на WWE SmackDown на 11 април 2017 г. от TD Garden в Бостън, Масачузетс.

SmackDown е открит от носителя на титлата на САЩ, Кевин Оуенс. Досегашата звезда на Raw разкрива, че вече е част от синия бранд и заявява, че шампионският му пояс го прави „лицето на Америка“. Оуенс е прекъснат от Барън Корбин, който твърди, че дори ако няма друг зад кулисите, който може да надвие Оуенс, той е способен. Появява се и още едно нововъведение в ростъра на SmackDown, един от най-големите врагове на Оуенс, Сами Зейн! Четвъртият кечист, който се появява на ринга е „Феноменалният“ Ей Джей Стайлс, който изявява намерението си да се задържи на върха на SmackDown. Главният мениджър Даниъл Браян обявява, че планираният мач между Оуенс и Крис Джерико за титлата на САЩ ще се състои на Payback, а тази вечер ще се проведе троен мач между Стайлс, Зейн и Корбин, в който ще се определи следващият претендент.

Free Instagram Followers
 • Шампионът на WWE Ренди Ортън побеждава Ерик Роуън чрез дисквалификация.
  Брей Уайът се появява на екрана и разконцентрира Ортън, след което Роуън поваля Пепелянката със стоманените стъпала, приключвайки мача с дисквалификация.

 • Мач за Отборните титли на SmackDown: Братята Усо (c) побеждават Американските първенци (Чад Гейбъл и Джейсън Джордан) чрез туш.
  Първенците повалят шампионите извън ринга със Стерео Belly-to-Belly суплекси, но моменти по-късно Братята Усо успяват да изолират Гейбъл от партньора си и да го довършат с Цамбурване от горното въже. След мача Гейбъл и Джордан са атакувани от Епико и Примо, познати заедно като Сияещите звезди, които са направили прехода от Raw към SmackDown.

 • Моджо Роули побеждава Джиндър Махал чрез туш.
  Роули отново получава победа от футболиста Роб Гронковски, който му помогна да спечели Кралската битка „Андре Гиганта“ на WrestleMania.

Шейн МакМеън излиза на ринга и кани цялата женска дивизия на SmackDown, за да посрещне двата й нови члена – Тамина и най-доминиращата кечистка във WWE, Шарлът Флеър.

Обявено е, че Русев и Лана вече са част от ростъра на SmackDown, както и мексиканската звезда Син Кара и тримата от Новия ден.

 • Тай Дилинджър побеждава Ейдън Инглиш чрез туш.
  Дилинджър прекъсва Инглиш, докато се опитва да покаже певческите си способности и бързо го побеждава с Tyebreaker.

Долф Зиглър обявява, че е решил да остане в SmackDown, защото това е шоуто, което дълго време е носил на гърба си. Зиглър е прекъснат от Шинске Накамура, който се представя под бурните овации на публиката. Долф пробва да изненада Накамура със Суперритник, но бившият шампион на NXT е подготвен за атаката и успява да го прогони от ринга.

 • Троен мач за определяне на претендент за Титлата на САЩ: Ей Джей Стайлс побеждава Барън Корбин и Сами Зейн чрез туш.
  Корбин контролира голяма част от мача с размера и силата си, но динамиката се разчупва в по-късните стадии. В края на мача Зейн нокаутира Корбин с Helluva Kick, но сам изяжда Феноменален лакът от Стайлс, който го тушира и става претендент за Титлата на САЩ.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.