WWE SmackDown (13.06.17) – На опашка пред банката

1062

Резултатите са от епизода на WWE SmackDown на 13 юни 2017 г. от Smoothie King Center в Ню Орлийнс, Луизиана.

Новият ден е придружен до ринга от оркестър, след което дърпа промо за предстоящия си мач с Братята Усо на Money in the Bank. Братята Усо прекъсват речта, след което се появяват Брийзанго и Братята Колон. След кратка конфронтация започва мачът.

Free Instagram Followers
 • Брийзанго и Новият ден побеждават Братята Колон и Отборните шампиони Братята Усо чрез туш.
  Екзевиър Удс отбелязва туша след двоен Foot Stomp за Примо Колон.

Моджо Роули се заканва, че ще продължава да доказва способностите си в SmackDown, когато се появява Зак Райдър и заявява, че двамата все още имат несвършена работа като отбор.

 • Женската шампионка Наоми побеждава Тамина чрез туш.
  Наоми взима победата с разкрачено Лунно салто. След мача Наоми е нападната в гръб от Лана, която поваля шампионката със Седяща бомба. Двете кечистки ще се бият за Женската титла на Money in the Bank.

Световният шампион Джиндър Махал обещава, че на Money in the Bank ще отбележи края на ерата на Пепелянката, след което ядосва тълпата като говори на индийски. Ренди Ортън напада Махал в гръб и му забожда RKO, след което се изнизва през публиката докато Братята Синг проверяват състоянието на шампиона.

 • Шарлът Флеър побеждава Наталия чрез туш.
  Шарлът тушира Наталия след Естествен подбор.

В новия епизод на „Модната полиция“ Тайлър Брийз е нападнат от „мазни чудовища със суха кожа“.

 • Ей Джей Стайлс, Сами Зейн и Шинске Накамура побеждават Барън Корбин, Долф Зиглър и Шампиона на САЩ Кевин Оуенс чрез туш.
  Сами Зейн взима победата за отбора си с Helluva Kick за Корбин. След мача всички състезатели се сбиват и Корбин поваля останалите със стълба, след което се изкачва по нея, за да позира. Накамура се намесва и бута стълбата заедно с Корбин, след което се изкачва, сваля куфарчето и изпраща послание до опонентите си на Money in the Bank.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.