WWE SmackDown (14.03.17) – Лудостта на Стайлс

505
WWE SmackDown

Резултатите са от епизода на WWE SmackDown на 14 март 2017 г. от PPG Paints Arena в Питсбърг, Пенсилвания:

Ей Джей Стайлс настоява да говори с Шейн МакМеън. Даниъл Браян му казва, че Шейн ще пристигне по-късно и съветва Стайлс да не прави нищо, от което може да пострада кариерата му. Въпреки това, кечистът влиза на ринга и излива цялото си недоволство от ръководството на SmackDown, като набляга на това, че препятствията по пътя му към WrestleMania нямат край. Стайлс първо спечели кралска битка, след което победи Люк Харпър, за да си осигури мача за титлата на супершоуто. Въпреки това, бившият шампион бе поставен в мач срещу Ренди Ортън, който според Стайлс трябвало да бъде в затвора за действията си срещу Брей Уайът. Ей Джей отново настоява да говори с Шейн МакМеън относно липсата на обявен негов мач за WrestleMania.

Free Instagram Followers
 • Беки Линч побеждава Наталия чрез предаване.
  Беки накара Наталия да се предаде с Dis-Arm-Her. След мача и двете състезателки получават Суперритници от Кармела.

Миз и Марийз провеждат издание на рубриката „Miz TV„, в което обиждат Джон Сина и Ники Бела и ги наричат „фалшиви“. Марийз обвинява Ники, че е лъжкиня и й е коствала ролята в „Total Divas“. Даниъл Браян прекъсва сегмента и заявява, че има нужда да удари Миз в лицето, но тъй като не може, се надява Сина и Бела да го сторят. Браян официално обявява отборен мач за WrestleMania.

 • Мики Джеймс побеждава Шампионката при жените Алекса Блис чрез туш (не за титлата).
  Мики отбелязва побeдата с Mick Kick.

Ей Джей Стайлс заявява, че след като няма мач на WrestleMania, сам ще си потърси конфликт. Причаква Шейн МакМеън в паркинга на залата и го пребива жестоко, след което чупи стъкло на автомобил с главата му и го разкървява.

Шейн отказва лекарска помощ. Кърт Хоукинс и Братята Усо предупреждават Ей Джей, че най-вероятно ще бъде уволнен заради действията си. Даниъл Браян го среща в коридора и прави точно това, уволнявайки го и нареждайки на охраната да го изхвърли от залата.

 • Моджо Роули побеждава Долф Зиглър чрез отброяване.
  Показвайки пълна липса на интерес към мача, Зиглър решава просто да се оттегли и да го остави да приключи.

Ренди Ортън адресира предстоящия си мач за Световната титла срещу Брей Уайът. Пепелянката разкрива, че планът му през цялото време е бил да проникне в Семейството и да атакува водача му, когато най-малко очаква. Ортън заявява, че с изгарянето на колибата му, той е усетил как му отнема силата. Шампионът се появява на екрана и предупреждава Ортън, че сърцето на Сестра Абигейл още бие в самия него. Брей маже лицето си с кал от останките от свещената си земя и заявява, че това е неговото кръщене.

Барън Корбин отправя послание към Интерконтиненталния шампион Дийн Амброуз, заканвайки се да му отнеме титлата на WrestleMania.

 • Братята Усо побеждават Отборните шампиони Американските първенци (Чад Гейбъл и Джейсън Джордан) чрез туш (не за титлите).
  Джими Усо приключва мача със Суперритник за Джордан, който после е туширан от Джей.

На края на шоуто, Шейн МакМеън се появява на сцената с микрофон и обявява, че самият той ще бъде опонент на Ей Джей Стайлс на WrestleMania.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.