WWE SmackDown (16.05.17) – Преди ответния удар

683

Резултатите са от епизода на WWE SmackDown на 16 май 2017 г. от SNHU Arena в Манчестър, Ню Хемпшир.

Шоуто започва с имитация на рубриката „The Highlight Reel“ на Крис Джерико от Кевин Оуенс, който се фука с титлата си и постиженията си. Ей Джей Стайлс го прекъсва и си търси бой, но Джиндър Махал също се намесва. Сегментът води до мач между Стайлс и Махал, докато Оуенс наблюдава от коментаторската маса.

Free Instagram Followers
 • Джиндър Махал побеждава Ей Джей Стайлс чрез туш.
  Докато Стайлс се приготвя за Феноменален лакът, Братята Синг разконцентрират съдията, а Оуенс напада Стайлс с титлата си. Това позволява на Махал да довърши Стайлс с Cobra Clutch Slam и да го тушира.

Фанданго и Тайлър Брийз представят нов епизод на „Модна полиция“.

 • Брийзанго (Фанданго и Тайлър Брийз) побеждават Братята Колон чрез туш.
  Фанданго взима победа след Стрелата на Сокола. Отборните шампиони Братя Усо дърпат промо срещу Брийзанго и заплашват, че на Backlash игричките ще приключат.

Шейн МакМеън приветства на ринга Комисията по посрещането (Наталия, Тамина и Кармела) и опонентите им на Backlash, отбора на Шарлът Флеър, Беки Линч и шампионката Наоми, за подписване на договора за мача им. След като Джеймс Елсуърт се прави на готин и отбелязва колко много противниковият отбор си падал по него, бой започва за кратко преди да бъде спрян от Шейн МакМеън.

 • Кармела побеждава Шампионката на SmackDown Наоми чрез туш.
  Съдията гони партньорите на Кармела от залата, но те не се подчиняват и се сбиват с враговете си. Кармела използва момента, за да обърне Наоми за туш.

Долф Зиглър се прави, че показва видео с постиженията на Накамура във WWE, но такива записи няма. Вместо това Зиглър показва монтаж от собствената си кариера.

Докато Сами Зейн дърпа промо за мача си с Барън Корбин на Backlash, Корбин го напада в гръб и му отправя предупреждение за неделя.

 • Шампионът на WWE Ренди Ортън побеждава Барън Корбин чрез туш.
  Ортън печели мача с RKO. След мача се появява Джиндър Махал и разконцентрира Ортън, а братята Синг го нападат в гръб. Махал след това довършва Ортън с Cobra Clutch Slam.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.