WWE SmackDown (2.05.17) – Отмъщението на Оуенс

593

Резултатите са от епизода на WWE SmackDown на 2 май 2017 г. от Save Mart Center във Фресно, Калифорния.

В предварително направен запис, Джиндър Махал предава откраднатата Световна титла на Шейн МакМеън, след като позира с нея за фотосесия. МакМеън информира Махал, че тази вечер има мач срещу Сами Зейн.

Шейн МакМеън приветства на ринга най-новото въведение в ростъра на SmackDown, Шампиона на САЩ Крис Джерико. Появява се Ей Джей Стайлс, който изразява нетърпението си да спечели титлата от Джерико на Backlash. Преди Джерико да добави Стайлс в “списъка” си, Кевин Оуенс също излиза и настоява, че единствено той е в позиция да предизвиква ветерана. Сегментът приключва с нападение над Оуенс от страна на Стайлс.

Free Instagram Followers
 • Джиндър Махал побеждава Сами Зейн чрез туш.
  След намеса от Братята Синг, Махал довършва Зейн с Arm Trap Neckbreaker.

Наталия се опитва да убеди Беки Линч да се присъедини към нея, Кармела и Тамина във войната срещу Шарлът Флеър.

Долф Зиглър протестира зад кулисите, че цялата реклама на Backlash се върти около Шинске Накамура – човек, който едва е част от SmackDown.

 • Тай Дилинджър побеждава Ейдън Инглиш чрез туш.
  Дилинджър взима бърза победа с Tye Breaker. Инглиш е видимо разстроен след мача. Моменти по-късно плаче пред Крис Джерико, който първоначално се опитва да го утеши, но след това го въвежда в “Списъка на Джерико”. Рене Йънг също е добавена в него, просто между другото.

Шарлът Флеър заявява в задкулисно интервю, че нейната съдба е да бъде Шампионка на SmackDown, Флеър е нападната от Наталия, Кармела и Тамина.

 • Кармела и Наталия побеждават Шарлът Флеър и Шампионката на SmackDown Наоми чрез туш.
  Поради задкулисната атака над нея, Шарлът не успява да се включи в планирания си мач и Наоми се оказва в хандикап мач. В ключов момент обаче Шарлът пристига на рнига и се сменя с изтощената шампионка. Кармела успява да тушира Наоми след намеса на Джеймс Елсуърт. Наталия, Тамина и Кармела пребиват противниците си, когато се появява Беки Линч, стиска си ръцете със злодеите, но след това ги напада. Също като Шарлът и Наоми, Беки е разгромена.
 • Долф Зиглър побеждава Син Кара чрез туш.
  Зиглър тушира противника си след Суперритник.

В първия епизод на “Модни досиета”, Фанданго и Тайлър Брийз се превъплъщават в модни полицаи, които осъждат чуждите стилове на обличане.

 • Мач за Титлата на САЩ: Кевин Оуенс побеждава Шампиона на САЩ Крис Джерико чрез туш. – НОВ ШАМПИОН!
  Джерико изяжда DDT в стоманената рампа, след което и Pop-up Powerbomb, който носи печелившия туш на Оуенс. След мача Джерико получава медицинска помощ, а Оуенс се връща и продължава да го наказва, след което размазва врата му в стол.
Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.