WWE SmackDown (21.02.17) – Резултати

481
Ей Джей Стайлс и Люк Харпър

Резултатите са от епизода на WWE SmackDown на 21 февруари 2017 г. от Citizens Business Bank Arena в Онтарио, Калифорния:

Главният мениджър Даниъл Браян откри шоуто, говорейки за обратите по пътя към КечМания 33. Браян адресира факта, че Женската шампионка Наоми не може да защитава титлата си редовно поради контузия и трябва да я предаде. С разбито сърце, Наоми благодари на Браян за милите думи, даде му колана и напусна накуцвайки. Преди да изчезне от поглед, Алекса Блис се появи и настоя за шампионския мач, който „заслужава“. Браян уреди мач за определяне на новия носител на титлата. (ВИДЕО)

  • Мач за Женската титла на „Разбиване“: Алекса Блис победи Беки Линч чрез туш.
    Блис спечели след като използва платното на ринга, за да разконцентрира съдията и повали Беки с подъл удар в гърлото. (ВИДЕО)

След мача се появи Мики Джеймс, която отпразнува победата на Алекса Блис, преди Мики и Беки да се сбият.

Free Instagram Followers
  • Отборните шампиони на „Разбиване“ American Alpha (Чад Гейбъл и Джейсън Джордан) победиха Брийзанго (Фанданго и Тайлър Брийз) чрез туш. (ВИДЕО)
  • Мач с тушове навсякъде: Наталия победи Ники Бела чрез туш.
    Мачът се проведе из цялата арена, бяха използвани маса и кендо стик. Мачът приключи, след като Марийз се намеси, атакувайки Бела с оловна тръба и позволявайки на Наталия да вземе победата. (ВИДЕО)
  • Кралска битка за определяне на претендент за Световната титла:
    След като бе елиминиран от Сина, Миз се върна на ринга, за да си отмъсти като изхвърли него. След като Харпър елиминира Амброуз със Суперритник, в мача останаха той и Ей Джей. На края на мача, двамата паднаха извън ринга едновременно. Двамата започнаха да спорят, а съдията заяви, че не може да отреди победител. Даниъл Браян излезе и обяви, че победителят ще бъде решен следващата седмица в мач между двамата. Ей Джей нападна Харпър, но вместо това бе повален от убийствен Саблен удар. (ВИДЕО)
Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.